I väntan på en gigantisk pudel från landsförrädarna...

Det vore på tiden att regering, riksdag, massmedia och statsmedia tillsammans med Folkhälsomyndigheten nu gick ut med ett extraordinärt budskap med erkännande och ursäkt till folket. För det systematiska folkmordet på våra äldre där man gett palliativ vård med morfin istället för att ge vätska, näring och syrgas mm som de äldre behövt. För hur man hanterat samhället det senaste året dvs vilseledningen och skrämselpropagandan kring Covid-19. Men också inskränkningar på vår frihet och rättigheter där en nyinrättad pandemilag ges företräde före grundlagen. En extremt bisarr samtid! Det är dags att kalla en spade för en spade.

Det är hög tid nu att dom gör detta om dom bokstavligen vill klara sig helskinnade när folkets dom har utdelats. Därför är det av största vikt nu för storfinansens regim att så splittring och i kaoset bibehålla kontrollen. Inget sker av en slump. Jag förutspår att allt vi bevittnar i samtiden måste bli mycket mycket värre innan folket slutligen inser att vi alla har makten i våra händer tack vare numerärt övertag. Folket måste bli enade och medvetna om hur personerna i maktens korridorer endast jobbar för storfinansen och sina egna plånböcker och absolut inte för oss svenska folket. Kontrollerad opposition i samhällskritiska rörelser, infiltration vid folkliga demonstrationer som belyser verkliga samhällsproblem är tyvärr vardagsmat är min gissning. Vi måste alla göra vår egen nulägesanalys och inte glömma att samtidigt också ifrågasätta den egna världsbilden även om det skulle innebära att du måste bege dig långt ut från din egen komfortzon.

Allt fler menar att ett lågintensivt inbördeskrig är instigerat av svenska politiker på uppdrag av storfinansen se bara till t.ex barcelonaavtalet från 1995 - som lett till att Sverige fått in 100-tusentals personer med helt annan kultur och religion där deras agenda oftast är allt annat än Sverigevänlig. Makthavarna har också utstuderat verkat för att döda all svensk identitetskänsla alltså stolthet att vara svenskar och vår tidigare så starka fosterlandskänsla. Allt för många svenskar verkar öppet skämmas över att kalla sig svensk och känna stolthet för nationen och allt svenskt. Detta i sig är ett tydligt tecken på att globalisterna varit skickliga i sina manövrer för att formatera om befolkningens sätt att tänka och antyder att svenska folket är ett rejält mer splittrat folk nu än tidigare. Allt för många saknar en tydlig känsla av svensktillhörighet, med förminskade egna nationella traditioner och samhörighet pga påtvingad mångkultur förenklat uttryckt. Alla dessa tilltag mot svenska folket borde betraktas som ett oerhört grovt brott av en folklig tribunal - brottet som i straffskalan bör likställas med någon form av landsförräderi med livstidsfängelse för alla inblandade. Ett liv på landsflykt eller livstidsfängelse är enda alternativen för de ansvariga.

2021-03-26 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

PS. Pudeln och erkännandet kommer nog inte komma utan det kommer gå åt helvete med musik innan det blir bättre och i det läget är det av vikt att folket är medvetna om vad som varit felet som lett dithän och att vi ersätter systemet med något direktdemokratiskt där folkviljan formar kommunerna ute i vårt kära land. DS

Min politik

Klicka för att förstora Klicka för att förstora

ENADE SVERIGE
"Ett patriotiskt och nationalistiskt politiskt parti
- en motståndsrörelse mot korruption och globalism"


Partiet är registrerat att delta i samtliga val hos Valmyndigheten under partibeteckningen Enade Sverige. Jag och många med mig är så himla trött på att se överstatligheten och egennyttiga politiker som enbart tjänar sina egna intressen. Samtiden är allt annat än ljus om man ser till samhällsutvecklingen i Sverige. Enligt mig har Sverige redan kollapsat mer eller mindre och detta har lett mig fram till att starta detta initiativ. Jag vet att jag är i minoritet som etnisk svensk patriot, de allra flesta svenskar vågar inte stå upp för vad dom verkligen tycker men jag hoppas att detta ändras och att dom kan ta rygg på oss som vågar stå upp för Sverige och folket mot globalisterna.

"Vi kommer kämpa för alla dom som kämpar för Sverige oavsett etnicitet - vi är patrioter inte rasister"

(citat ur partiprogrammet s.6)

Ladda ner vårt partiprogram (pdf-fil) senast uppdaterat 2021-01-01.

- LÄS PARTIPROGRAMMET OCH DELTA I VÅR UNDERSÖKNING MED FRÅGOR FRÅN PARTIPROGRAMMET.

Detta är ett initiativ jag själv dragit igång som jag kallar "Enade Sverige" och som kommer växa exponentiellt i takt med att människor hittar hit.

Så dela gärna enadesverige.se till era vänner och bekanta. Enade Sverige som parti byggs nu upp ideellt bekostat av mig själv och just nu handlar det mest om att utveckla vår egen plattform. ES-nyheter går ut på att ena Sveriges alternativa medier och tillsammans spränga den politiskt korrekta åsiktskorridoren och utmana de stora drakarna inom gammelmedia. Den 31 December 2020 stängde jag ner alla konton på Facebook som jag anser är under all kritik och det är helt otroligt att inte fler politiker ifrågasätter deras verksamhet och ställer krav.

Jag har högt uppsatta mål med Enade Sverige och ser detta som en långsiktig satsning att bli invald och delta i de forum där man kan påverka riktningen för Sveriges framtid - såväl kommuner som riksdag och regering. Målet är att folket ute i stugorna slutligen skall ha makten att besluta via direktdemokrati som verkställs av invalda kommunrepresentanter för Enade Sverige. Målet nationellt är att ha en stark centralmakt för de rikstäckande frågorna bestående av partiledningen som fattar beslut med svenska folkets bästa i fokus samt fosterlandets fromma. T.e.x införa tjänstemannaansvaret igen så landet får ansvarstagande personer i beslutsfattande positioner. Jag kommer vara extremt noga med vilka jag tar in i partiet som representanter i framtiden. Detta menas att jag verkligen kommer ställa krav på att det är lojala, offervilliga och starka personer rent mentalt. Personer som kan driva våra frågor kraftfullt och få andra med sig. Karismatiska naturliga ledare - personer som är sig själva och som kan inspirera andra till att leda. Jag själv försöker hela tiden utveckla mig som individ - jag ifrågasätter mina egna värderingar och tankar och försöker hitta förbättringar i det mesta. Jag tror starkt på att folket i stugorna kommer bli mer politiskt engagerade när dom ser att dom har vårt parti som verkligen företräder deras intressen i oss. Jag menar att politiker skall tjäna folket och landet efter bästa förmåga och att det ska vara morot nog att vara just folkvald att göra detta. Sen såklart så kommer politiker också behöva en lön att leva av och försörja sin familj men inte som det är idag. 65-70k i månaden och inte ens närvaroplikt - vad sänder det ut för signaler till folket?

Lite kort om mig:

Kommer ursprungligen från Rättvik där jag växte upp under 80 och 90-talet. Eftersom mina föräldrar separerade när jag endast var två år gammal, fick jag lära mig tidigt att ensam ta ansvar: som att själv ta mig till skolan och fotbollsträningen, medan andra bekanta och vänner hade två föräldrar där den ena föräldern alltid kunde ställa upp och skjutsa. Jag minns fortfarande hur jag tog ansvar för situationen, och förstod att jag skulle få klara mig mycket själv. Från tiden runtomkring dess att jag började kunna gå, fram till mellanstadiet, var jag hos en dagmamma då min egen mor var egenföretagare vilket tog upp mycket av hennes tid. Jag fick då känna av fördelarna med dagmammor där man fick en mycket hjärtlig kontakt, till skillnad från dagens statliga dagisinstututioner där man inte får en personlig kontakt med barnen i grupper på 10-20 personer, vilket inte kan bygga upp och främja individen. Denna dagmamma var av den gamla skolans socialdemokrater, och en redlig och snäll person. I kontrast till min egen mor som var höger så jag fick jag nu tillgång från lite av båda världarna. Rättvik, och närmare bestämt Vikarbyn, var en väldigt "svensk" by, vilken hade väldigt få invandrare och hade mycket starka svenska seder och traditioner med folkdräkter, spelmanslag, och allt som hör till. Detta växte jag upp med och det var något jag såg som förenade alla människor i bygden, vilken politisk tillhörighet man än knöts till privat. De få personer som i samhället kom från ett annat land, var familjer som ägde och drev bygdens pizzerior och restauranger. Dom var dessutom väldigt anpassade till Sverige och vårt sätt att leva, och det var aldrig därför några problem. Dom hade Sverigeflaggor på väggarna och var fast förankrade om att delta i det svenska samhället och livet som de nu var en del av. Det var i detta Sverige de ville leva och de ville därför bidra, då det trots allt även var deras barn som i framtiden skulle leva i detta land. Jag minns ingen form av diskriminering mot någon av dem, utan de var accepterade av hela befolkningen i kommunen.

Jag respekterar verkligen personer med driv av olika slag, och de som vill driva sina egna företag och verksamhet. Detta kommer sig nog ur att jag själv är uppväxt i en småföretagarfamilj, och har alltid blivit uppfostrad med denna grund om att vara driven och kämpa för det man tror på. Andra som känner mig har ofta beskrivit mig som en "allt för snäll" person, som sätter andra före sig själv, och som en "väldigt empatisk" och "altruistiskt" lagd person. Jag skulle väl vilja tillstå att jag är väldigt orädd av mig, vilket jag ser som en mycket god egenskap om man i framtiden ska våga stå upp för folket, för det som är rätt. Jag är lite av en sedvanlig mångsysslare som både studerat och arbetat utomlands. Detta har utvecklat mig mycket som person. Jag känner nu att jag har den grunden som person för att kunna börja driva min sak för förändring i samhället och det Sverige jag återigen vill ska bli en bra plats att leva på. Mina tankar om Sverige är helt byggda på filantropi och jag räds inte att berätta för makthavare som använder ordet utan grund.

Jag grundade egentligen Enade Sverige 2019, men det var först våren 2020 som jag börjat arbeta med partiets utveckling.  Den utlösande faktorn till mitt engagemang uppstod  till stor del på grund av den behandling våra äldre i Sverige fick av myndigheter, sjukvård, och äldreomsorg, vilka mer eller mindre  avlivade de gamla genom att ta bort deras mediciner, mat, vatten, och dropp, om de så bara fick en förkylning eller var svaga. Att man dessutom gav dem morfiner som hämmar andning, samtidigt som man tog bort syrgasen, var rent systematiskt folkmord. Att jag under lång tid också känt, och fått se, hur man mer och mer prioriterar bort det svenska folket, barnen, de sjuka och de äldre, och alltså de som kämpat för det land vi en gång hade, gjorde inte min låga falnade och blev mindre. Man lät nu de äldre dö, samtidigt politikerna fortfarande prioriterade att fortsätta sitt  mångkulturella miljardexperiment till bekostnad av hela vår gamla välfärd och det svenska folket.

Betänk detta: Ett privatägt banksystem som styr och skapar vårt allmänna betalningsmedel. Varje gång jag pratar om detta blir jag lite småförbannad inombords för det är fortfarande så många därute i landet som inte fattar att detta är ett bedrägeri - inte bara att dom inte förstår detta dom försvarar detta system och säger det finns inget alternativ osv. Detta är givetvis falskt och det går visst att förändra detta om man har folket med sig i ryggen. Jag vill att folket skall ha makten och därför vill jag faktiskt att vi avrättar storbankerna och beslagtar alla deras tillgångar som dom över tid stulit av folket helt utan konsekvenser. Rena rama maffiaverksamheten, men folket reagerar inte nämnvärt eftersom detta är inget man får lära sig i skolan och det är knappast heller någon slump att det är så. Enade Sverige vill alltså att vi beslagtar allt dessa banker sitter på och ger tillbaka detta till svenska folket rätt in i statskassan. Det blir mycket pengar det som vi kan fixa landet med. Vi vill ersätta det privatägda banksystemet med en nationellt täckande allmän bank som kör med öppna kort och behandlar människor rättvist. Om vi kommer dithän har vi vunnit slaget. Dvs att vi frångår ett skuldbaserat banksystem och ersätter det med nåt som gynnar alla likadant. Sen exakt modell på banksystem kommer vi välja under resans gång det finns många förslag därute  och kunniga personer som förhoppningsvis vill presentera lösningar för oss och folket.

Sverige är vårt - svenskarnas land! Sverige är vårt - svenskarnas land!

Invandringen är alltså ett symptom på banksystemet som vi har just nu. Det är bankerna som sett till att det ser ut som det gör i mångt och mycket. Jag vet att jag skyller i princip allt på storfinansen men det är med all rätt. Sen så klart kan man också se att antalet brott mot oss etniska svenskar har ökat dramatiskt sista tiden. Våldtäkter, rån, förnedring, misshandel och mord har ökat och enligt poliskällor så är majoriteten av gärningspersonerna födda utanför Sverige. Så tyvärr hade jag fått bestämma helt fritt så hade jag gått tillbaka inte till 2015 när det kom en stor våg av folk hit, nej jag hade gått ända tillbaka till 1995 och se över vilka som begått brott och vilka ska få stanna kvar i landet. 1995 var året när Ingvar Carlssons sosseregering skrev under Barcelonaavtalet som innebär att Sverige måste vika ned sig för islam. Det är ju ingen slump att vi har det samhälle vi har idag. Jag vill utvisa brottslingar omgående, till och med upphäva svenska medborgarskap där det är personer med dubbla pass. Jag vill vidare dra in allt bistånd till andra länder och istället satsa alla dessa SIDA miljarder på våra egna i vårt eget land. Inte en enda svensk skall behöva sova utan tak för huvudet. Det är skandal att det ser ut som det gör. Vi har även fattigpensionärer som lever på kattmat och barnfamiljer som inte har råd med det mest grundläggande. Detta alltså i Sverige 2020 - världens "humanitära stormakt". Jag är enormt trött på alla globalisters agendor som slår mot oss vanliga dödliga svenskar. Jag vill bara att dom skall ge fan i oss och låta oss leva i vårt eget land av svenskar för svenskar. Alla andra är gäster här på lånad tid särskilt om dom vägrar anpassa sig till våra svenska traditioner och levnadssätt! Jag vägrar att svenska folket skall hamna i nån form av minoritet i vårt eget land. Det får inte ske men det kommer ske om vi inte stoppar det. Så det är upp till oss nu. Det är hög tid att enas nu kära svenskar. Det är dags att ni våga inse fakta och släpper sargen på de etablerade partierna som har lett oss dithän vi nu står. Det är ett ödets vägskäl vi kommit till. Det är dags att vi tar ur den knutna näven ur fickan och visar vår styrka och sätter ned foten för att tillsammans ta oss ur den här situationen. Vi borde ställa oss frågan: Hur mycket mer är vi villiga att förlora och offra för det nuvarande samhället vi lever i där vi som etniska svenskar blir särbehandlade och undanskuffade? Svaret torde vara ganska givet sen måste vi bara enas kring frågan:

VILL VI ÖVERLEVA SOM SVENSKAR I VÅRT EGET SVERIGE ELLER SKA VI LÄGGA OSS NER OCH DÖ?