Partiet Populisterna positiva till samarbete och en Alternativ Allians

Håkan Bergmark för Populisterna är positiv till samarbete och accepterar dom kärnfrågor som Jag för Enade Sverige adresserat som bidrag till detta Alliansprogram. Dessutom har Håkan några till punkter att fylla på med. Se videon och prenumerera på Håkans YouTubekanal. Vi hoppas på att fler gillar detta initiativ och vill ansluta sig till detta projekt. Hör av er till mig eller Håkan Bergmark.

Fler uppdateringar om detta projekt kommer publiceras löpande här på ES-Nyheter.

2021-07-09 Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

  • Martin Gustavsson - Valsamverkanspartiet • 11 juli 2021 19:47:56
    Nu uppfinner ni hjulet igen. :-) Jag har skapat Valsamverkanspartiet för länge sedan för att lösa problemet med 4%-spärren.

    Avråder dessutom bestämt att locka in folk på fiendens plattformar som FB och tuben, men att vi använder öppna fria plattformar som Archive.org, WordPress, phpBB etc., samt inte lägger domänen i länder där vi kan bli censurerade.

Senaste kommentarer

Etikettmoln