Kristersson backar ur - möjligheten åter till Stefan Löfvén av talman Norlén

Är någon förvånad? Stefan Löfvén ges chansen att ånyo bilda regering. Lyckas han?

Man tar sig för pannan när man tar del av dagens nyheter när det framkommer att Stefan Löfvén ånyo får chansen att fortsätta förstöra Sverige med en ny regering. Han har tilldelats sonderingsuppdraget av den numera ökända talmannen Andreas Norlén. Frågan är om Löfvén kommer lyckas eller om stafettpinnen lite smidigt lämnas över till Annie Lööf härnäst.

Vi får se helt enkelt. Sveriges befolkning borde få ett extraval anser jag. Men Stefan Löfvén sa att han "tror" inte svenska folket vill ha ett extraval. Baserat på vad kan man undra. Makten framför allt verkar vara Löfvéns motto. Att verka för det svenska folket är sedan länge som bortblåst hos de etablerade politikerna.

Jag anser att det gissningsvis går att hitta icke egennyttiga politiker i de mindre partierna utanför riksdagen. Enade Sverige är ett sådant parti - där jag är enda representanten. Vad skall man utgå ifrån när man bedömer en politikers trovärdighet? Jo man kan ju börja med att se till vad som faktiskt görs och inte gå efter vad som sägs. Jobbar man för mer frihet eller mindre frihet för folket? Och har striden mot globalisterna pågått en vecka eller över flertalet år?

För egen del så kan jag inte mer än säga att ni alla ska göra er egen efterforskning och komma fram till ett alternativ som ni tror på. Men ett enda råd; kika in partierna utanför riksdagen. Det finns flertalet partier inkl Enade Sverige som vill verka för direktdemokrati exempelvis. Detta om något är verkligen att stå på den goda sidan i vart fall enligt min moralkompass. Jag tror vi alla eller iallafall de allra flesta nog inser ungefär vilka frågor som är viktigast i samtiden att ta tag i.

2021-07-01 av Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Etikettmoln