Svenska Frimurare Orden ges 4 försök att utse ny statsminister genom sin medlem talman Andreas Norlén

Frimurare... någon som är förvånad? Frimurare... någon som är förvånad?

Frimureriet marknadsför ofta sin verksamhet i officiella källor som oskyldiga sociala klubbar som sysslar med välgörenhet och personlig utveckling. Att enbart köpa detta är oerhört naivt och sinnesslött.

Frimureriet har under hundratals år besuttit oerhört inflytande över samhällen världen över genom att ha sina sammanslutningar av medlemmar med personer i nyckelpositioner inom statliga och privata organisationer.

Det blir löjeväckande att tro att dessa personer inte skulle verka för sin egen vinnings skull. Att den normgivande eliten sluter sig samman innebär att de utgör en dold maktfaktor utom det demokratiska samhällets kontroll det verkliga hotet mot "demokratin".

Är det verkligen någon som på allvar är förvånad? Nej kanske inte... Men hur länge skall vi folket tillåta detta pågå? Dags att vi på riktigt ifrågasätter vår egen verklighetsuppfattning om tingens ordning samt att vi vågar stå upp för det vi tror är rätt och riktigt.

Andreas Norlén är god vän med Svenska Frimurare Ordens högste beskyddare kung Carl Gustaf. Han är dessutom medlem i densamma organisationen. Andreas Norlén är även talman i Sveriges riksdag som nu iomed Stefan Löfvéns avgång får i uppgift att försöka utse en ny statsminister som godkänns av riksdagen, för detta får han 4st försök på sig. Det som gör att det tar skruv i ens analys är givetvis Norléns medlemsskap i Svenska Frimurare Orden med Kungen i spetsen samt starka kopplingar till familjen Wallenberg vars ordspråk är "Esse non videri".

Fortsättning följer...

Mer om Andreas Norlén:


2021-06-28 av Bosse Jonsson för Enade Sverige

Inget sker av en slump...
Inget sker av en slump...

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Etikettmoln