Regeringskrisen ett byte av Bilderbergare i rollen som statsminister?

Stefan Löfvén med arbetsgivare Stefan Löfvén med arbetsgivare

Imorgon måndag lämnar Socialdemokraternas Stefan Löfvén besked.

Besked hurivida regeringen avgår och låter talmannen försöka hitta ny statsminister eller om det skall gå till extraval. Jag tror inte det blir extraval för då är chanserna stora att folket faktiskt kan få inflytande. För logistiken att rigga valet på bara 3 månader om det blir extraval i September är nog ganska tajt om "den djupa staten" inte redan har systemet på det sätt som dom önskar.

Storfinansen och elitistiska grupperingar så som den ökända Bilderberggruppen har oerhört stort inflytande på vem som gör raketkarriär inom politiken och har så varit bra länge nu. När röken har lagt sig är det MYCKET stor risk att statministern är en Bilderbergare. Så vilka kandidater har dom på sin lista?

- Centerpartiets Annie Lööf är Bilderbergare och spelar med i den "röd-gröna-röran"

- Moderaternas Ulf Kristersson är Bilderbergare och spelar med på den "borgerliga" sidan.

Mao har man redan en kandidat på båda sidor av blocken som är under deras inflytande. Sedan kan man inte utesluta att Stefan Löfven ånyo sitter som statsminister återuppstådd från det döda. Vi får se vem Wallenberg och company vill ha som springpojke/kaffeflicka fram till det riktiga valet 2022.

Makteliten är livrädda för det som nu pågår det vill säga ett allt snabbare uppvaknande hos befolkningen. Det är det värsta som kan hända för dom som vill bibehålla och utöka den egna maktpositionen i samhället. Men som alltid - den som lever får se.

2013 under Almedalsveckan frågade jag Carl Bildt vad han ansåg om att Stefan Löfven deltog i det årliga Bilderbergmötet 1,5 år innan valet 2014 som Löfvén "vann".
Under samma Almedalsvecka frågade en av våra aktivister Stefan Löfvén själv vad han ansåg om sitt eget deltagande.

2021-06-27 Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Etikettmoln