Wallenberg, Stefan Löfven och Bill Gates koppling = Sant

Stefan Löfven och Bill Gates möte i Augusti 2014 hela 6år innan Covid-19 Pandemin... Stefan Löfven och Bill Gates möte i Augusti 2014 hela 6år innan Covid-19 Pandemin...

Jag börjar misstänka att Covid19 "pandemin" är planerad sedan flertalet år tillbaka. 2014 flög Bill Gates till Sverige för att ha ett "hemligt" möte med bilderbergdeltagaren tillika statsministern Stefan Löfven. Man diskuterade sannolikt ämnet vaccin.

Jag börjar därför alltmer misstänka att Bill Gates är djupt involverad i Sveriges vaccin propaganda. Socialdemokraternas regering är ansvariga för nedmonteringen av vården dvs den vård som går på knäna pga alla nedskärningar. Hade vården varit i förhållande till landets behov hade denna sk "pandemi" aldrig lyckats pushas igenom. För den som vill kan man på egen hand göra researchen och jämföra dödsantal för 2020 och tidigare år exempelvis från officiell källa t.ex SCB.

Den ekonomiska biten är ej att förglömma när vi befinner oss i skuldmättnad i ett av världens mest privatskuldsatta land per capita. Dvs en förestående ekonomisk härdsmälta som regeringen och storfinansen vill ta fokus ifrån eftersom deras banksystem bygger enbart på förtroende och oändligt växande skuldsättning. Wallenbergsfären djupt involverad i banksystemet i Sverige via sin enorma makt och ägande. Jacob Wallenberg var den som bjöd in Stefan Löfven till Bilderberg 2013 ett och ett halvt år före riksdagsvalet 2014. Redan då sa jag att det var klart att Löfven skulle ta över stafettpinnen från en annan Bilderbergare Fredrik Reinfeldt. Wallenberg är även djupt involverad i World Economic Forum i Davos där man lagt planen för the Great Reset.

Vidare är massmediernas ägardirektiv även dom djupt ansvariga för propagandan och skrämselartiklar för att förmå svenska folket att vaccinera sig. Även svenska sk "kändisar" säljer ut sig för globalisternas vaccineringskampanj i denna "pandemi".  Många må tycka att jag är en foliehatt för mina misstankar kring detta men när röken har lagt sig och vi ser tillbaka kommer jag nog vara väldigt nära sanningen.

Ingenting sker av en slump...

// Bosse Jonsson för Enade Sverige 2021-06-21

Kommentera gärna:

  • Peter • 24 juni 2021 22:06:14
    Ja detta är förmodligen sant! Och Mr Biden var i Sverige 2016 tror jag de var! Och diskuterade världens kriser i dolda rum utan protokoll!

Senaste kommentarer

Etikettmoln