Dags att åberopa Force Majeure låt Försvarsmakten assistera Polisen mot kriminella gäng och klaner

Efter att ha lyssnat på dagens reflektionsvideo vill jag förtydliga "mina minsta gemensamma nämnare" vid valsamverkan med andra partier som ser ut enligt följande punktlista:

 • SWEXIT dvs lämna EU och göra Sverige mer självständigt och självförsörjande så vi kan stå på egna ben, skriva våra egna svenska lagar och välja själva vilka länder vi vill samarbeta med utan EU's inblandning.
 • Bankreform dvs ej ha ett privatägt banksystem som är skuldbaserat som idag.
 • Försvarsmaktsreform, göra försvarsmakten djupt folkligt förankrad som den var förr. Införa flerårig avlönad värnplikt, upprustat hemvärn som väntar efter avklarad värnplikt och ta hem våra svenska soldater och aldrig mer skicka dom utomlands utan endast fokusera på att försvara Sveriges territorium och svenska folket. Tillåta Försvarsmakten att assistera Polisen för att rensa upp ibland grovt kriminella gäng och klaner för att deportera och pådyvla dessa individer inreseförbud till Sverige därefter.
 • Polisreform dvs decentralisera polisen och finnas med bemannad polisstation i varje svensk kommun, finnas tillhands för ökad trygghet och samhällsservice till folket.
 • Stoppad massinvandring och påbörjad massåtervandring, vi måste säkerställa att svenska folket aldrig hamnar i minoritet i vårt eget land. Målet är att 3/4 av befolkningen utgörs av etniska svenskar och resterande del är människor från övriga världen som tagit seden dit dom kommit och svurit en trohetsed att följa våra lagar och regler och ej begå brott. Stoppa alla asylansökningar på plats i Sverige och tillåt endast asylansökan att göras på Sveriges ambassader eller konsulat i respektive land. Ökad gränskontroll.
 • Återinfört fullt tjänstemannaansvar och återinför en ny svensk Riksrätt där korrupta makthavare kan lagföras för diverse brott de begått.
 • Införa direktdemokrati på kommunalnivå så folket kan vara med och forma sina hemkommuner via säkra omröstningar.

  Force Majeure enligt svenska Wikipedia:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Force_majeure


Av Bosse Jonsson för Enade Sverige 2021-06-10

Kommentera gärna:

 • Martin Gustavsson - Vetenskapliga partie • 20 juni 2021 13:16:02
  Hej Bosse!

  Jag förstår dina "minsta gemensamma nämnare" vid valsamverkan med andra partier, och är likt många andra svenskar 100% enig i dina ställningstaganden, men anser att det generellt sett är olämpligt att begränsa sig för mycket när det gäller valsamverkan för att komma förbi 4%-spärren, vilket är själva syftet med valsamverkan.

  Har startat Valsamverkanspartiet i mina försök att ena och läka Sverige. Du och ditt parti är varmt välkomna att titta in och diskutera saken med mig. Vi använder öppna fria kommentarsfält via WordPress.com, som kan kommenteras via Tor-browser.

  Jag kan även göra en intervju med dig via Jitsi och Dropbox, i vilka ämnen du vill.

  Kontakta mig via e-postadressen eller via Valsamverkanspartiets eller Vetenskapliga partiets kommentarsfält!

Senaste kommentarer

Etikettmoln