Lördag och manifestationer runt om i landet idag

Jobbhelg för egen del men för en del av er som är lediga idag kommer dagen fyllas av manifestation för frihet och mot korruption och förtryck runt om i landet. Jag läste i dagarna att polisen gått ut och sagt att man kommer upplösa ev demonstration tidigare den här gången. Jag kan inte annat än småle lite grann för det är ett kvitto på att alla vi som är mot hysterin med restriktioner och propaganda har rätt. Ingenting sker utav en slump. Makthavarna visste redan om att folket skulle reagera och det är inte för inte som man hade bråttom att ge sig själva större befogenheter därmed inte sagt att det är lagligt det man gör när man går över grundlagen och folkets rätt till yttrandefrihet och mötesfrihet.

Jag hoppas alla som går ut på stan idag är medvetna om risken för provokatörer från polis och underrättelsekollektiv men även folk från olika aktivistgrupper och massmedier som tjänar på att slicka etablissemanget där bak. Utgå från att det finns civilklädda poliser i folkvimlet. Håll ögonen öppna för personer som är onormalt utåtagerande och provocerar fram polisbatonger. Frys ut dessa personer ur era klungor och peka ut dom individerna till polisen.

Ge inte polisen anledning att ingripa fysiskt. Att 6st poliser skulle ha skadat sig senast på Tusenmannamarschen har jag svårt att tro baserat på dom reportage och dokumentärer jag sett - det handlade troligtvis om mindre blesyrer och självförvållade skador från okunnighet i hantering av sprayflaskor etc. Det är viktigt att folket respekterar polisen och har i åtanke att dom också är människor och gör sitt jobb. Om folket på plats tänker till och manifesterar lugnt och fredligt så ges polisen en mycket mindre verktygslåda. Skulle då Polisen missköta sig, gå över gränsen gällande brukande av oproportionerligt våld osv så kommer detta hamna på film får vi hoppas och därefter möta sin egen karma. 

All respekt till alla som går man ur huse och vågar säga sin mening kring samtidens kaos. 

2021-03-20 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln