Uppmaning: Granska makthavarnas privatekonomi före och efter covid-19

Hur mycket har Stefan Löfven och Co fått för sin hantering av Covid-19 i Sverige? Hur mycket har Stefan Löfven och Co fått för sin hantering av Covid-19 i Sverige?

Klockan är nu 02:45. Hade sjukt svårt att sova i natt pga många tankar om samtiden så jag steg upp och satte mig vid datorn och skriver ner dessa tankar direkt. Sug på detta, hur vore det om någon kunde granska makthavarnas privatekonomi före och efter covid-19? Jag ska försöka bena ut detta...

Det har hänt så sjukt mycket under det ganska precis ett års tid som gått sedan covid-19 började omtalas i Sverige. Medierna hyjpade upp stämningen och skrev skrämselpropaganda från start. Politikerna i riksdag och regering har agerat som en riktigt dåligt organiserad skolklass där ingen vet egentligen nånting om hur man skall hantera denna sk pandemi som WHO utlyste i mars 2020.

Vi blev varse nya begrepp som social distansiering dvs att hålla avstånd till varandra nåt vi svenskar redan gör förvisso men nu blev detta väldigt påtagligt i allas våra liv. Klisterlappar och påminnelseskyltar lite varstans på jobbet, i butiker i samhället i stort och ja you name it. Makthavarna själva började bära ansiktsmasker i rena propagandasyften för att spä på folks rädsla ytterligare.

Under förra året dödade man av i runda tal 5000st äldre medmänniskor i Sverige ute på äldreboenden. Där man avlivat äldre genom ett systematiskt folkmord - man gav inte det som behövdes dvs syrgas, näring och vätska utan man gav de äldre andningshämmande morfin istället. För egen del var detta den startgas jag behövde för att börja engagera mig mer med Enade Sverige då jag blev så jävla förbannad över detta och blir det fortfarande när jag tänker på våra stackars äldre som jag menar förtjänar en bra och värdig ålderdom efter hela liv av slit.

Det började pratas om vacciner mot covid-19 ganska tidigt förra året och inom den vakna sfären av fritänkare dvs inom den fria och alternativa delen av befolkningen så drogs paraleller till svininfluensan 2009/2010 och farligheterna med vacciner. Dessutom belystes det olämpliga i att vinstmaximerande läkemedelsbolag skall ta fram vacciner på väldigt kort tid - för hur säkerhetstestade är dessa vaccin som folket skall få? I skrivande stund uppges att cirka 10% av Sveriges befolkning har mottagit minst en vaccinationsdos från de olika tillverkarna. Astra Zenecas vaccin har troligtvis en del blod på sina händer där personer dött av blodproppar men man vill fortsätta använda vaccinet trots detta och menar på att fördelarna med vaccinet väger över.

Man tar sig för pannan och vill bara skrika rakt ut kring all galenskap som vi nu bevittnar. All censurering i sociala medier för man kritiserar Covid-19 och allt relaterat till denna har stängt ner många stora kanaler på t.ex YouTube. Jag själv valde att självmant stänga ner alla konton på Facebook i protest mot detta vid nyårskiftet. Allt ter sig vara som en riktigt dåligt skriven B-skräckfilm för manuset är så ruttet att det skiner igenom att manusförfattaren har flera skruvar lös och det är det vi ser frukten av nu ute i samhället.

Många av oss grubblade kring alla dessa inskränkningar som regeringen skulle kunna komma att ta till mot oss folkets fri och rättigheter. Och mycket riktigt klubbades det sedermera genom en pandemilag som medför att regeringen helt plötsligt kan göra lite som dom vill. Bryta mot grundlag godtyckligt, maxantal som får träffas sätts till 8st personer vilket inskränker på demonstrationsmöjligheter för arga medborgare, det förstör flertalet näringsbranscher så som hotell, restauranger mfl. Allt som införs slår hårt mot oss vanliga dödliga - mot oss som inte har någon reell makt.

I andra länder har restriktionerna varit ännu hårdare än i Sverige och det är nu bara en tidsfråga innan den stora massan skall säga "nej tack inte mer nu får det va nog". Det är inte för inte som etablissemanget pushar vaccinerna så hårt just nu - oavsett om dom orsakat död och svåra biverkningar som det faktiskt börjat rapporteras om t.o.m i gammelmedia.

PCR-testerna är heller inte pålitliga och kan enbart säkert säga om man är frisk. Tanzanias president som även är utbildad virolog testade en get och en papaya och båda testade positivt. Samme president rapporteras ha dött idag av hjärtproblem. Att testerna inte är tillförlitliga är något som alternativa medier i Sverige belyst den senaste tiden. Likaså officiell statistik från SCB där det framkommer att det inte dött fler 2020 än tidigare år samt så ställs frågan av många nu:  Vart tog säsongsinfluensan vägen som varje år dödar tusentals personer i landet?

IMF betalade under 2020 ut gigantiska "mutor" till länder som genomförde lock-downs av sina respektive länder. Ett land som nekade dessa enorma summor pengar var Vitryssland. Som av en händelse fick han också stora demonstrationer i sitt land orkestrerat troligtvis av västvärldens underrättelsekollektiv. President Lukashenko lyckades dock sitta kvar vid makten efter att ha fått stöd av Ryssland och Putin.

Jag vill uppmana alla att granska de svenska makthavarnas privatekonomi. Troligtvis kan man finna att flertalet personer blivit duktigt belönade för att medverka i "denna galna B-film" och att medverka till att så många människor fått lida och dö helt i onödan och att många fått sina företag i konkurs borde väl ända kosta så mycket att de ansvarigas saldon bör innehålla betydliga summor pengar eller möjligen fast egendom i någon form i nåt bankfack utanför Sverige. Frågan är väl bara hur man lyckats maskera sådana "mutor" eller "belöningar". En teori skulle kunna vara att man betalats i kryptovalutor. Två argument för detta är att det är ganska svårt att bevisa och ta reda på och det andra argumentet är att man i massmedia mer och mer öppet ger handel med kryptovalutor sin välsignelse och att det nu är mer accepterat officiellt.


Ta termen "The Great Reset" i beaktande och googla detta begrepp om du inte redan är bekant med det samt World Economic Forum i Davos. Titta på vad som sagts vid denna elitkonferens av världens riktigt stora aktörer. Troligtvis kommer många pusselbitar ramla på plats men ni som läser måste göra denna resan själva.

Nu är klockan 04:00 och det är dags att sova några timmar innan dagen börjar på riktigt. Kommentera och dela gärna!

Alla mina reflektioner relaterade till Covid-19:


2021-03-18 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln