Den store Covid-19 kritikern tillika Tanzanias president har dött av hjärtproblem

Tanzanias president John Magufuli blev 61år gammal. Tanzanias president John Magufuli blev 61år gammal.

Som av en händelse är nu Tanzanias populistiske president John Magufuli död, han blev 61 år gammal. Det är samme president som var oerhört skeptisk mot Covid-19 pandemin och som testade en papaya och en get med PCR-testerna som visade positivt. Mainstream media menar att han dött av Covid-19 och försöker driva den storyn medan andra säger att han under ca 10år haft hjärtproblem och att detta är dödsorsaken. Oavsett vilket så är det inte första gången som en person dör som gått emot globalisternas intressen. Alla får göra sin egen tolkning jag tycker bara det känns så påpassligt för WHO och covid-19-medlöparna att en person som är ett lands president och stor covid-motståndare dör så här. Men det kanske var en naturlig död jag har ingen aning.

2021-03-18 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln