Sverige satsade 2,4 miljarder på demokrati i Uganda: efter omfattande valfusk läggs satsningen ned

Sverige satsade 2,4 miljarder på demokrati i Uganda. Efter omfattande valfusk läggs satsningen ned. Var med och bygg alternativmedias mediehus! Ditt stöd är värdefullt.
✅ Prenumerera för 49 kr/månad: https://www.exakt24.se/stod-exakt24
Prenumerera på Exakt24's YouTubekanal

Enade Sverige förordar att stoppa biståndet till andra länder och istället använda alla dessa miljarder till att hjälpa vårt eget folk som har det allra sämst. T.ex genom att bygga kollektivboenden för hemlösa där de ges en ny chans och där dom ges dagliga aktiviteter t.ex odla grönsaker, ta hand om höns, fiska, plocka bär och svamp och även driva egen gårdsbutik. Jag tror mer på denna typ av nyttjande av dessa miljarder som idag bara kastas bort på andra korrupta länders förehavanden. Ett otroligt svinn när vi har 30.000+ hemlösa svenskar som det inte talas högt om!

Enade Sverige förordar fri och alternativ media
2021-03-16 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln