Politiker som högljutt försvarar islam borde flytta till shariaghetton de själva skapat

En artikel av Katerina Janouch En artikel av Katerina Janouch

En ny hätsk debatt om islam och mångkulturell berikning utspelar sig just nu framför våra ögon. Etablissemangets godhetsposörer tävlar i att fördöma sverigedemokraten Richard Jomshofs uttalande om att islam är en avskyvärd religion – utan att samtidigt kunna säga varför islam är bra för Sverige. Det mest anmärkningsvärda är att de politiker som högljutt försvarar islam bor alla på behörigt avstånd från de shariaghetton, som vi de senaste decennierna sett växa fram som en konsekvens av deras destruktiva massmigrationspolitik. Jag anser att de politiker som nu försvarar islam borde lämna sina trygga svenska zoner och flytta till de shariaområden de säger sig vilja förvandla hela Sverige till. Ihop med alla de mainstreamjournalister, som nu blodtörstigt drevar mot de modiga röster som vågar stå upp mot islamiserigen av vårt land.

Det är mycket av ett drev orkestrerat av mainstremmedier, vars motiv man verkligen kan ifrågasätta. Varför fokuserar dessa journalister och redaktörer på något som ju är helt sant och logiskt? Ja, islam ÄR en avskyvärd ideologi som förtrycker oliktänkande, kvinnor, sexuella och religiösa minoriteter, och som med våld vill härska de länder det regerar. Det är också en aggressiv doktrin som är expansin och erövrande och som anser att alla icke-muslimer ska underkasta sig dess våldsamma läror. Islam betyder också underkastelse. Vet ens journalisterna detta? Är de införstådda vad det innebär, när man släpper lös dessa krafter i sitt land? Men chefredaktörer och journalister som nu skriver sina texter och agerar nyttiga idioter åt den blodiga ideologin – tillika ett politiskt system byggt på odemokratiska sharialagar – verkar helt okunniga för vilken Pandoras ask de håller på att öppna på vid gavel. kanske agerar de redan nu i skräck för cad som komma skall? Då kan sägas att de som brukar liera sig med islam sällan går något backert öde till mötes när islamiseringen är verkställd. Se bara på iranska revolutionen 1979… det borde vara ett varnande exempel.

...läs hela artikeln inne på Katerina Magasin

Stötta Katerina Magasin:
Swish: 0733289122
Bitcoin: 3J2irHJYDyVLkAMe9yQ4j9JL2sxLNGwXee
Paypal: info@katerinamagasin.se
Konto SE-Banken: 5206-0000114 (de första fyra siffrorna är clearingnummer).
Patreon: https://www.patreon.com/katjanouch
International payments: IBAN: SE5750000000052061604404, Bic: ESSESESS

Enade Sverige förordar fri och alternativ media
2021-03-16 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln