KNAPPTRYCKARNA & Ulf Bejerstrand

Knapptryckarna har ingen politisk färg eller ideologi förenlig med någon traditionell-ism. Knapptryckarna är du och jag - tillsammans. Alla de färger vi tillsammans besitter ger sitt uttryck till vad Knapptryckarna är och genom att förenkla och objektifiera frågor kan vi komma bortom allt vad ideologier, färger och partitillhörighet innebär. I grund och botten är vi trots allt ganska lika. Vi behöver samma saker för att må bra. Kropp och själ har ungefär samma grundbehov hos var och en, som vi alla behöver få tillgodosedda för att kunna blomstra, för att kunna nå vår fulla potential. /Knapptryckarna https://www.facebook.com/Knapptryckarna

Prenumerera på Uffes YouTubekanal

Enade Sverige förordar fri och alternativ media
2021-03-08 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

 • Gösta Aston • 16 oktober 2021 22:02:30
  Kör hårt, håll ut, du behövs
 • Bo Wennström • 9 augusti 2021 01:00:00
  bra fart på omröstningarna fb knapptrykarna undersöker - positivt
 • Jimmy Norberg • 19 mars 2021 18:06:29
  Du gör ett bedårande jobb
  Och din enorma tolerans och din vänlighet är mäkta imponerande när du förmodligen ofta sitter och kokar av ilska.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln