Intervjun med konspirationsteoretikern som SR inte sände - Tusenmannamarschen 2021

Sveriges Radio, SR Ekot, ETC, SVT, Expo och Aftonbladet samlade sig som magneter runt speciellt en person, en man med en grön väst med texten: “Jag är en konspirationsteoretiker – Jesus är svaret”. Kanalerna valde att inte sända intervjuerna (vad vi vet), men NewsVoice filmade när Sveriges Radio intervjuade mannen. NewsVoice besökte Tusenmannamarschen den 6 mars 2021 i Stockholm som enligt deltagarna blev en stor framgång för budskapet att coronarestriktioner inte måste utformas så att dessa lamslår samhället. Trots att Sverige inte har lockdown har många människor och småföretag ändå påverkats negativt. Nu måste vi återgå till ett normalt liv igen, anser många som deltog på demonstrationen. NewsVoice.se är en oberoende debatt- och nyhetskanal.

Prenumerera på Newsvoice YouTubekanal

Enade Sverige förordar fri och alternativ media
2021-03-08 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln