Reflektion på statsministerns uttalande om terrorattacken i Vetlanda

Stefan Löfvén verkar vilja bli hatad av hela svenska folket. Har han gett upp redan inför valet 2022?

Ungefär lika impotent som Fredrik Reinfeldt var under 2013 fram till valspurten 2014 när han visste att Stefan Löfvén hängde med Wallenberg till Watford i Juni 2013 cirka 1,5år innan valet september 2014...

Det är UPPENBART att knivattackerna i Vetlanda har en direkt koppling till Sveriges groteska invandringspolitik.

Det är en direkt svenskfientlig politik som förs och har förts sedan sossarna skrev under Barcelonaavtalet 1995. Ser vi det lågintensiva inbördeskriget komma i dagens ljus eller var det bara en random galning med kniv som gick lös i Vetlanda? Det ser onekligen inte särskilt ljust ut den saken är då klar. Svenska folket måste vakna!

Läs 0 från Samnytt.se 

// Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln