Nytt i Q&A: Vad anser ni om Bilderberggruppen?

Vad anser ni om Bilderberggruppen?

- Jag har varit varse om dess existens sedan 20år tillbaka ungefär och jag har med åren blivit allt mer övertygad om att denna globalistiska elitgrupp inte alls har en obetydlig roll och inte alls bara är en oskyldig tankesmedja - utan det är snarare en konferens dit man blir inbjuden om dom med den verkliga makten anser att man skall få bli befordrad högre upp i samhällshierarkin. Det är nog ingen slump att flertalet partiledare blivit inbjudna och deltagit vid Bilderberggruppens årliga konferens kort innan dom tillträtt som statsminister. Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven mfl. Jag har dessutom fysiskt protesterat mot denna maktsammanslutning på plats utanför dessa möten flertalet gånger. 2011 fick jag in en artikel i mainstream media om detta. Och jag påtalade just detta med sammanträffandet att politiker deltar i Bilderberg och kortdärefter tillträder som statsminister ca 1,5år innan valet 2014 och SVT intervjuade mig och en kompis på plats i Almedalen. En intervju som givetvis aldrig såg dagens ljus i deras kanaler.

2021-03-05 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln