Många arbetsplatser inför obligatoriskt bärande av munskydd i dagarna

De som bär munskydd failade IQ-testet. De som bär munskydd failade IQ-testet.

När idiotin i samtiden inte kunde bli mycket mer dum så går etablissemanget ut med rekommendationer att i princip alla skall bära munskydd pga Covid-19. Ett virus som fått folket uppskrämda pga de vidriga massmedierna som gör allt dom kan för att tjäna pengar på människors rädsla för ett virus som verkar ha "ersatt" säsongsinfluensan som skördar tusentals liv om året utan nämnvärda reaktioner eller restriktioner. Covid-19 reaktionerna står inte i relation till dess låga dödlighet.

Massmedia pumpar dock på för fullt med skrämselpropagandan för dom vet att om man upprepar en lögn tillräckligt många gånger så tror folk att dom talar sanning till slut. Det är löjeväckande och förbannat skrämmande att se hur korkade så många är som gått på hela teatern. Människor dör varje dag av olika anledningar men nu med Covid-19 så är detta virus i regel alltid inblandat och omnämnt så fort nån får för sig att bli sjuk eller gå att dö. Man passade ju även på att begå folkmord av äldre när man dödade flera tusen äldre under 2020 genom att förvägraför vägra c dom syrgas ute på boendena och istället gavs morfin som har motsatt effekt på folks andning. Rena avrättningar och borde utredas av polis därefter. Munskydd är ineffektivt enligt flera experter och har snarare en annan effekt på oss alla av psykologisk art - att vi skall bara lyda order - att vi skall hålla tyst och hålla oss på mattan likt de dumma får många bevisligen verkar tro att dom är pga hjärntvätt och skrämselpropaganda dagligen sedan denna fejk-pandemi bröt ut förra året.

Det är tragiskt att nu arbetsgivare annammat denna rekommendation på många platser och nu inför skallkrav på sin personal om att det är obligatoriskt att bära dessa ansiktsblöjor. Jag uppmanar folk som känner obehag att vänligt men bestämt tacka nej till att bära dessa då arbetsgivaren inte kan kräva att personalen skall bära denna utrustning enkom pga en rekommendation. Det är upp till envar att välja hur man vill göra angående detta. Munskydden ter sig mer vara ett IQ-test för alla lättskrämda i samhället då det handlar om kontroll och inget annat. Detta kommer stå klart för alla även för er tröga som vidhåller att det som regeringen kavlar ut är för folkets bästa...

2021-02-27 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln