Lennart Fröderberg & Ulf Bejerstrand

”Braveheart” var en film av och med Mel Gibson jag såg för en massa år sen och jag kände igen mig i mycket, även om lilla jag bara har 1% av just den styrkan, men den visade vägen och hur det blir när någon hamnar i klistret, ja då står man ofta ensam och ingen vågar sticka fram näbben… Idag har det blivit lite mer av ett ”skarpt läge” och nu krävs det att vi håller ihop, för vissa klarar sig, andra drunknar… och detta är inte ok. Att stå enade är ett grundkrav om vi skall fixa detta! Som vanligt har jag 5 frågor men nu även 3 rubriker:

1. Varför har vi så dåligt självförtroende som nation?
2. Vad hindrar oss från att agera?
3. Vilka konsekvenser kan det bli om vi höjer rösten?
4. Vilka konsekvenser kan det bli om vi INTE höjer rösten?
5. Hur skaffar man sig kraften att bli ett ”Modigt Hjärta”?

Prenumerera på Uffes YouTubekanal

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-26 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln