Är SVT en del av "The Great reset"? 

S anslöst V änsterblivet T rams S anslöst V änsterblivet T rams
(Mina tankar om samtiden del 2)

SVT har mer eller mindre slutat att förneka sin tydliga Vänsterliberala hållning. Alternativ media har under lång tid genomskådat statsmedia däribland SVT för att vara allt annat än opartiska i sin rapportering. SVT kommer inte ifrågasätta agendan som kallas "The Great reset" som man vurmar för nere i Davos på World Economic Forum. SVT dansar efter samma pipa som klimatkyrkans maskot Greta.

Pyramidtoppen som vill bibehålla och utöka makten och kontrollen över mänskligheten vill att vi ej längre skall äga saker och vara nöjda med att hyra t.ex kläderna vi bär på vår kropp. Pyramidtoppen har även lyckats använda alla vänsterblivna som nyttiga idioter mot oss övriga som ifrågasätter och hellre tänker med eget huvud. Det är ett spindelnät av olika organisationer som verkar för denna dunkla agenda och som arbetar i olika "lådor" för att påverka riktningen lokalt till den gemensamma globalt initierade agendan. Det är så dom måste göra alltså segmentera och bearbeta om dom ska lyckas med sitt verk att totalt förslava oss och ta ifrån oss våra mänskliga rättigheter och på sikt mer och mer forma oss likt lydiga robotar som följer deras direktiv.

Detta må låta som en dystopisk scifirulle men sanningen ter sig vara dithän om man tar del av vad som skett och nu sker runt om i världen och även i Sverige. Skruvarna skruvas åt och folket är på väg in i slaktfållan. Några av oss står utanför slaktfållan och undrar vad som händer, några andra av oss vet vad som händer och försöker rädda så många vi kan ut ur slaktfållan. För ingen av oss kommer undgå att drabbas i någon form av dessa globalisters sjuka påverkan på allas våra liv. Bästa motmedlet är att vara någorlunda mentalt förberedd och vaken på hur detta kan komma att gestalta sig i nedkokad form.

Ta t.ex SVT det behövs inte många minuter framför deras morgonprogram för att läsa av vilken agenda som ligger och osar mellan raderna, titta på programledarna, nyhetsuppläsarna, namnen på dom och den allt oftare hörda språkförbistring från dessa nyhets- och väderuppläsares munnar. Extremt sällan ser man inslag av svensk identitet, stolthet och svenskhet. Det är snarare tvärtom en orgie av påtvingad mångkultur så pass mycket att det skiner igenom och irriterar. Hade SVT tonat ned den lite så hade man kanske inte noterat det - men dom vill köra mer med korten på bordet för dom vet att den stora massan börjat vakna och att det inte längre går att dölja. Istället vill man nu öppet propagera och bilda opinion för sin agenda som kommer från Pyramidtoppen.

Vem eller vilka ingår i det jag kallar pyramidtoppen? Jo precis dom som sitter på makten dvs dom som kontrollerar ekonomin, naturresursflöden, betalnings och telekominfrastruktur osv. Oftast Oligarkglobalister som inte känner lojalitet mot något land, religion eller ism utan som endast drivs av egoism, makthunger och att ha kontrollen över tingens ordning. Om SVT inte vore det jag försöker beskriva så hade vi sett mer kritiskt granskande av verkliga samhällsproblem så som massinvandringen, privatägda banksystemet baserat på skuld, kontanternas utfasning, Sveriges EU-medlemsskap, Sveriges självständighet osv.

Mer tankegods kommer framledes. 

2021-02-23 // Bosse Jonsson för Enade Sverige 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln