Lennart Fröderberg & Ulf Bejerstrand

"Den stora frågan är ju vilka experter som är dom vi bör lyssna på. Det har ju länge varit dom som är dom kända och som helst jobbar för Regeringen (Staten), men vid eftertanke så är ju inte Staten detsamma som befolkningen längre, vilket gör att frågan i sig är MER ÄN RELEVANT och speciellt just nu... VEM KAN MAN LITA PÅ? Jag skulle vilja säga så här... lita på alla och ingen... utan ta och lägg ditt egna pussel. Själv litar jag mest på dom som har ett CV och som samtidigt känns kloka, den kombinationen känns bäst... för Staten, ja det var länge sen som det var vi, om det någonsin varit vi... Personligen så tror jag att Staten och Demokratin, det är en och samma illusion, men med olika bokstavskombinationer..."

Prenumerera på Uffes YouTubekanal

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-21 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

 • Danny Raucci • 13 juli 2021 10:37:06
  Hej,

  Eftersom vi har 4% spärren till Sveriges riksdag som motsvarar ca 266,000 röster så har både ni, MED, LP, SP, SX, mfl väldigt små chanser.....

  Vi är en koalition som kan lyckas eftersom det endast kravs ca 18,000 röster för er och övriga vilket är mer överkomligt.

  Vi kan väl höras om ett samarbete.

  Med vänlig hälsning

  Danny Raucci

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln