Mina tankar om samtiden 2021-02-19

- Jag vill ha tillbaka MITT SVERIGE!! // Bosse Jonsson grundare av Enade Sverige - Jag vill ha tillbaka MITT SVERIGE!! // Bosse Jonsson grundare av Enade Sverige

(Mina tankar om samtiden del 1)

Mina tankar om samtiden är inget för känslostyrda mainstream-människor, jag tycker ni som representerar dagens rådande etablissemang skall skämmas allihop av er och om ni råkar läsa denna text så hoppas jag den ger er skuldkänsla för allt som ni gjort mot folket och mot Sverige. Vi kommer alla möta vår karma är jag övertygad om förr eller senare.

Jag vill bara skrika rakt ut om allt det jag bevittnar i samtiden!!

För oss som levt mer än 20 jordsnurr och har något att jämföra med så ter sig samtiden helt jävla sjuk och väldigt ond och mörk. Det ni unga bevittnar sista åren är inte det Sverige jag vill bevara eller verka för alls. Allt är upp och ner och ut och in. Det sunda förnuftet är mutat till tystnad ibland de som kan göra sig hörda i de stora medierna. Det är också därför jag med stor glädje ser att våra alternativa medier växer snabbt - nya människor med stort mod och hjärta säger sanningen om samhället vi alla lever i. Därför är det av absolut största vikt att envar tar på sig en del av ansvaret att pusha fram ALL alternativ media oavsett om man håller med om allt eller delar av materialet som publiceras. Detta för att så många som möjligt runt om i landet skall få ta del av alternativ medias rapportering och i sina egna huvuden avgöra vad som är sant och inte. Detta är av största vikt för att vi alla skall få en bättre framtid. Att stötta alternativa medier är STEG1 framåt.

- Det känns mer och mer som att beslutsfattare ovetandes eller medvetet verkat för att Covid-19 skall hypas upp i medierna och skrämma befolkningen för att med olika skrämselartiklar få folket att lättare fogas så dom självmant går och tar vaccinet mot Covid-19. Frågan man borde ställa sig är om man skall kalla vaccinerna för vacciner mot eller för Covid-19. Jag själv förordar alternativa medier stenhårt för att dom rapporterar mest sanningsenligt i min mening. Enligt dessa alternativa medier i Sverige kommer det rapporter om att stora antal biverkningar dykt upp i tät anslutning till vaccineringstillfället ibland vårdpersonal och våra äldre. Så pass många sjukskrivningar att kommuner har stoppat vaccineringen av sin vårdpersonal.

- Om svenska folket accepterar att regeringen nu inför vaccinationspass i Sverige - så måste vi ALLA vara på det klara med att vi då accepterar att diskrimineras per automatik - och vi förtjänar då inte i min mening dessa rättigheter som vi har tagit för givet under lång tid. Vi ALLA måste förtjäna våra rättigheter, stå upp för dessa och slåss för att få behålla dom. Lika viktigt att vi även står upp för rakryggade politiker som vill stå på folkets sida och slåss längst fram i ledet för att vi skall ha det så bra som möjligt, Röstberättigade människor i Sverige måste i kommande val mer än någonsin ta sitt eget förnuft till fånga och ansvarigt lägga sin röst på politiker som vill just detta och som över tid visat upp att de är lojala för folkets bästa och för Sverige. Detta för att säkra att dessa politiker blir invalda och därmed ges folkets politiska mandat att föra sunt förnuft framåt. Folket skall som slutmål återfå makten i min mening och själva forma sina hemkommuner via direktdemokratiskt manér och politikerna skall vara folkets tjänare i rikstäckande frågor. Personligen tycker jag det är helt jävla sinnessjukt att införa vaccinationspass och ni kan räkna med mitt motstånd i frågan framledes för egen del men även för Enades Sveriges del.

Regeringens attacker på alternativ media talar väl sitt tydliga språk. Man behöver inte vara raketforskare för att kunna lista ut att dom vid makten känner sig rejält hotade och är desperata att behålla makten över problemformuleringarna. Makten vill alltså försöka hålla ett uppvaknande folk fortsatt nedtryckta på mattan. Fler och fler svenskar vaknar nu upp i takt med att allt fler ser igenom lögnerna vi matas med dagligen av ägardirektivsstyrda medier och statliga propagandans public service. Sverige brukade vara ett land att vara stolt över - idag är detta ett minne blott. Men det behöver inte vara så här. Det går att få till förändring och det är i samspel med varandra som det går att genomföras snabbt och effektivt. Tillbaka till STEG1 som jag nämnde ovan. Vi måste alla börja konsumera alternativa nyheter och helt kasta SVT/SR och övrig massmedia i skräpkorgen. Detta skulle bända upp ögonen på de mest insnöade inbitna lojala regimstroende det är jag övertygad om. För över tid luckras människors sinnen upp och dom blir mottagliga för ny information att bearbeta i sina huvuden. Envar har sin egen världsbild och har man blivit skedmatad med vinklad och falska nyheter sedan barnsben av stats- och massmedia så kommer det ta en stund innan man är med i matchen igen. Jag säger inte att man ska svälja utan att tugga det som konsumeras - nej tvärtom det skall tuggas om flera gånger och man måste ifrågasätta allt man tror sig veta om tingens ordning för att komma närmre sanningen om vad som händer i samhället.

Vi lever i ett samhälle som vill normalisera nåt så sinnessjukt som pedofili och som aktivt verkar för att söndra kärnfamiljen och som vill pusha på barn och ungdomar HBTQ propaganda i väldigt stor utsträckning. När jag läste biologi i skolan fick jag lära mig att det finns bara 2 sorters könshormon: Manliga och kvinnliga. Så i min värld existerar vi som man eller kvinna. Sedan finns det somliga som vill identifiera sig som något annat men jag kan nästan slå vad om att merparten av dessa människor tänker så pga mediernas propaganda och politikernas skeva beslut för att gynna dessa onaturliga böjelser i maktens korridorer. Jag förordar att barn skall få vara barn och skall skonas från denna HBTQ propaganda åtminstone tills dess dom är myndiga och då har lite mer livserfarenhet och själva kan välja vad dom tycker och tänker utan omvärldens påtvingade idéer. 

Globalt sett känns det som att de stora globalisternas olika internationella organisationer (FN, WHO osv) försöker att mer samspelt synkronisera insatserna i riktning till "Global Governance" tillsammans med privata aktörer som t.ex Bill Gates, George Soros mfl. Det är dags att envar tar reda på mer om vad "the great reset" handlar om - se med fördel intervjuer med Jacob Nordangård som är väldigt insatt i ämnet.

Även de globala techjättarna fortsätter att samverka med dessa globala organ för att vinkla in oss i en snäv korridor där man måste tycka och tänka PK för att inte bli blockerad och censurerad mao nedtystad från att yttra sig. Yttrandefriheten är under massiv attack just nu. Rätten att säga sin mening oavsett konsekvens måste alltid finnas för oss människor då det är nåt så fundamentalt viktigt om vi vill kalla det vi lever i för en civiliserad värld. Vi alltså folket måste också se till att bekämpa gummilagar som t.ex hets mot folkgrupp som används lättvindigt för att tysta ned fritänkande individer. Vi måste ALLA kunna tåla att bli skämtade om - det skall vara lagligt att skämta om etnicitet, läggning, åsikter osv. Vi får inte vara så lättkränkta. Så länge man inte bedriver förtalskampanjer mot varandra så anser iallafall jag att man ska kunna driva med allt och alla.

Det var allt för denna gång. Jag återkommer med mer tankegods under resans gång.

Signerat:
2021-02-19 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

  • Aurora Beatrice • 19 februari 2021 22:22:43
    Jag kunde inte ha sagt det bättre!
  • Tack! Ja det glädjer mig att vi är fler som tänker i dessa banor! Mvh Bosse

    19 februari 2021 22:44:49

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln