Isabelle intervjuar Patrik Sjöberg om pedofilskandalerna inom Centerpartiet

Isabelle intervjuar den tidigare elitidrottaren Patrik Sjöberg om de återkommande pedofilskandalerna inom Centerpartiet.

- BRIS tackade nej till donation från välkända Patrik Sjöberg. Även Childhood anser att Sjöberg har fel värdegrund. Undrar om det beror på att Patrik säger precis som han tycker och tänker om denna viktiga fråga. Givetvis är det så - Patrik är i mina ögon en hjälte att som känd svensk gå ut och attackera pedofilerna i samhället och belysa att det är ett samhällsproblem där modus är att skydda barnen och inget annat. BRA PATRIK SJÖBERG.

Pedofili får aldrig normaliseras och sexualiseringen av barn långt ner i åldrarna måste få ett stopp! Barnen är det viktigaste vi har i samhället och skall skyddas - medan pedofiler skall dömas till extremt hårda straff alternativt dödsstraff om allmänheten röstar för att införa det i framtiden.
 
Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-17 // Bosse Jonsson för Enade Sverige
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln