Anna Hallén & Ulf Bejerstrand

”Jag behandlar inte. Jag behandlar aldrig. Jag botar inget. Jag normaliserar kroppen. Jag balanserar kroppen. Och en kropp som fungera normalt i sin naturliga balans mår bra. Jag säger inte att någon ska ta bort sina mediciner. Nej absolut inte! Det vore både dumt och farligt i vissa situationer. Jag berättar i stället om att lägga till bra val. Inte ta bort medicin så länge den behövs. Att göra kroppen friskare och använda medicinen efter behov. Så mina råd är inte i stället för medicin, men dagligt förebyggande så du förhoppningsvis behöver mindre, eller ingen medicin. Jag lutar mig på vetenskap, det finns massa vetenskap. Grundkunskap. Jag lutar mig däremot inte på köpt vetenskaplig forskning. Men det gör att jag tvingas tänka själv, dra egna slutsatser. baserade på vetenskaplig fakta.” Anna Hallén

Prenumerera på Uffes YouTubekanal

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-16 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln