Om sveket mot oss unga - Matikainen intervjuar ung kvinna

En ung kvinna berättar om hur hon upplever livet som ung idag. Hon har sett hur otryggheten växt och både hon och hennes vänner har utsatts för rån och misshandel. Hon delar med sig av händelser och hur samhället sviker. Hon ser också hur många inte vill se problemen. Hon vet att de som utsatts också är de som tvingats erkänna problemen. Hon ser skillnad i hur killar och tjejer utsätts på olika sätt. Innerstaden är inte säker längre och de har lärt sig att undvika vissa platser. Hon anser det är tydligt att det finns en ”rasism” riktad mot svenskar som är givna offer för gängen i förorten. Unga väljer att klä sig med billiga kläder för att inte bli rånade. Hon vill ha krafttag för att framtiden inte ska se kolsvart ut.
-------------------
Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro 147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86
Hemsida: www.swebbtv.se
Webbutik: www.butik.swebbtv.com/
Mail: info@swebbtv.se
Anmälan nyhetsbrev: www.swebbtv.se/nyhetsbrev

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-12 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln