Swebbtv Nyheter 10 februari 2021

Välkommen till Swebbtv Nyheter 10 februari 2021
Facebook har nu inlett ett samarbete med Världshälsoorganisationen för att intensifiera sin censur kring inlägg som berör vacciner. Målsättningen är att ta bort inlägg som i ett bredare perspektiv kritiserar vacciners säkerhet och effektivitet, och från och med nu kan personer eller grupper som ändå påtalar risker med vaccin, komma att stängas av.

Scania ska genomföra tester med självkörande lastbilar, också kallat autonoma lastbilar. Detta kommer ske på bland annat E4:an. Enligt nuvarande lagar måste en chaufför sitta med och övervaka den självkörande lastbilen för att kunna ingripa om
det behövs.

Organisationen Nix to the Six riktar stark kritik mot EU:s redan hårt kritiserade så kallade Corona-räddningspaket. Nix to the Six och dess ordförande Hans Jensevik menar att detta inte bara skuldsätter nuvarande generation utan även kommande generationer.

Nu ökar invandringen till Sverige och Migrationsverket skriver upp prognosen. Trots att vi har en världsomspännande pandemi och inreseförbud, så ökar nu de asylsökande då de är undantagna från både inreseförbudet och PCR-testet. Men Migrationsverket meddelar att de kommer att tillhandahålla handsprit på sina anläggningar och som vanligt erbjuda frivilliga hälsoundersökningar. Förra året delades det ut rekordmånga medborgarskap då 81 377 personer fick medborgarskap i Sverige. Då människor från utomeuropeiska länder är den största valmanskåren för Socialdemokraterna så är ökad invandring en garanti för ökat antal röster.

Socialdemokraterna fördjupar också sitt samarbete med Muslimska brödraskapet, en organisation som är terrorstämplad i bland annat Saudiarabien och Egypten.
https://www.friatider.se/nu-okar-invandringen-igen-migrationsverket-skriver-upp-prognos
https://www.friatider.se/kritiken-mot-lofven-ett-skamt-en-pajasregering

Greta Thunberg har hamnat i blåsväder i Indien. Det har avslöjats att Greta inte är upphovsman till sina egna inlägg på Twitter utan agerar på andra aktörers initiativ däribland sin far. Ilskna demonstranter menar att Greta lägger sig i Indiens interna
angelägenheter genom att öka på motsättningarna inom landet. Demonstranterna bränner nu bilder på Greta på gatan.
https://samnytt.se/har-brinner-bilder-pa-greta-anklagas-av-polisen-for-att-forklara-krig-mot-indien/
https://bakomkulisserna.biz/2021/02/08/greta-thunberg-erkanner-att-hon-ar-en-marionett-ar-nu-under-utredning-for-samverkan-och-konspiration/

Den statlig ägda tv kanalenTV4 går allt sämre och nu tvingas kanalen
avskeda c:a 100 personer. Vinsten har halverats det senaste året vilket är enormt enligt TV4:s vd Casten Almqvist.
https://samnytt.se/vinstras-pa-tv4-hundra-tjanster-maste-bort/

Och nu till ekonominyheterna.
Tesla meddelar att de har köpt bitcoin för 1,5 miljard dollar och kommer att sälja sina bilar mot bitcoin. Du som vill veta mer om Bitcoin kan se vårt program om Bitcoin med Christopher de Geer. Sedan programmet spelades in i oktober 2020 har kursen närmast fyrfaldigats. Programmet hittas enkelt genom att skriva ordet bitcoin i sökrutan högst upp till höger på vår hemsida.

Oljan har fortsatt sin vandring uppåt. Brent-oljan kostade på onsdagsmorgonen 61 dollar per fat. Priset har haft en närmast linjär uppgång de senaste tre månaderna från en nivå nära 40 dollar per fat.

Vi på Swebbtv intresserar oss för vad som pågår i Sveriges kommuner.
För någon vecka sedan la vi ut ett program med Täbys kommunstyrelses ordförande Erik Andersson. Nu på fredag kommer ett ytterligare intressant program på samma tema. Denna gång handlar det om Österåkers kommun som numer har Sveriges lägsta kommunalskatt vilket har åstadkommits under moderaten Michaela Fletchers ledning i kommunstyrelsen.

Trots att skatten sänkts flera kronor har kvalitén på flera av kommunens kärnområden förbättrats. Skolan har kraftigt förbättras förbättrats och vi får i programmet höra hur Michaela Fletcher berätta hur det har gått till.
-------------------
Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86
Hemsida: https://swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.
Mail: info@swebbtv.se

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-11 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln