Kontanter & Strålskydd, Ulf Bejerstrand

"I en värld byggd av och med just pengar, så blir det ju väldigt märkligt om vi nu inte skall få ha kvar dessa ”värdeintyg” på att vi ens äger något och detta i form av kontanter. Guld och Silver kanske är bra, men testa att köp en liter rent vatten och en burk hundmat med en guldtacka… sen blir du gängrånad på en sekund! Kombinera läget utan kontanter med en ny övervakning via dom nya masterna, dom som man oroar sig över, världen över… tillsammans gör ju detta att den lilla mannen (och kvinnan) blir ännu mindre. Håll till godo, för vi är inga experter, men finns det ens experter. Det känns som att även dom med den titeln, inte alltid kan se sammanhangen och vad 1 + 1 kan leda till!"

Prenumerera på Uffes YouTubekanal

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-11 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln