Jimmie Åkesson om försvarsministerns grisattack mot konservativa väljare

Jag är inte Sverigedemokrat, jag är grundare av Enade Sverige. Men jag måste dela denna video för att pålysa hur rätt Jimmie Åkesson har i det han säger kontra hur fel Peter Hultqvist har när han med sin förskrivna papperslapp försöker skådespela ut sin smutskastning men han misslyckas totalt. Det skiner igenom fullständigt hur fake försvarsministern är i det han säger, mycket svårt att ta det hela på allvar. Jimmie har rätt i sin analys att detta är en dimridå för att regeringen skall slippa ta tag i  de verkliga frågorna i samhället idag.

- Jag skäms för att den där karln pratar dalmål - vi kan tydligt se vem av de båda som är grisen oavsett smink eller ej.

2021-02-11 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln