Bildbevis och nya uppgifter från rysk media om den svenske diplomatens förehavanden i St.Petersburg

Mårten Frankby 53 från Göteborg, svenske diplomaten som utvisats för sitt agerande i St.Petersburg. Mårten Frankby 53 från Göteborg, svenske diplomaten som utvisats för sitt agerande i St.Petersburg.

Videomaterial från ryska nyhetskanalen Россия 24
Nu kommer det nya uppgifter som ej visats av svensk massmedia om de tre diplomaterna från Tyskland, Polen och Sverige. Alla tre deltog i  den olagliga demonstrationen och rysk polis försökte flera gånger uppmana dom att avbryta och lämna platsen. Den svenske diplomaten, den polske och tyske diplomaten kunde ses observera demonstrationen och förmedla information via telefon. Han som går in på cafét i videon är svenske Mårten Frankby som nu är utvisad från att sätta sin fot i Ryssland igen.

Sveriges vänsterliberala utrikesminister Ann Linde sa så här:

Klicka för att förstora bilden

Enade Sverige har tidigare belyst den dåliga relationen mellan Sverige och Ryssland och när Sverige aktivt på detta sätt deltar i gråzonsoperationer för att delta i olagliga demonstrationer verkar det givetvis till att försämra relationen mellan länderna ytterligare. Den socialdemokratiska regeringen når nya bottennivåer i hur man agerar mot sina grannländer när man nu ljugit i svenska massmedier där man i princip kontrollerar vad som rapporteras. Man måste se båda sidor av myntet för att få en nyanserad och mer sanningsenlig version av verkligheten.

Sammanfattning
Sverige skickar alltså "diplomatpersonal" för att ingå i operationer med andra "diplomater" och där dessa båda är från två stycken NATO-länder Polen och Tyskland. Lägg till den inkompetenta utrikesministern Ann Lindes kommentarer om att dom var bara på plats och "gjorde sitt jobb".

Enade Sverige vill att Sverige och Ryssland förbrödras och bygger upp goda relationer men med rådande regim i Sverige kommer resan till att förbrödras vara längre än nödvändig. Liknelse - som om en liten chihuahua (Sverige) som vill mucka gräl med Ryssland(en stor varghund) och ha NATO+EU (Pudel) som uppbackning det mao ingen klok idé alls.

2021-02-11 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln