Etablissemangets desperata försök att skapa vaccinefterfrågan

Egennyttig Bilderbergare - Carl Bildt Egennyttig Bilderbergare - Carl Bildt

Det börjar bli löjeväckande tydligt vad som försiggår i samhället. Politikerna tillsammans med statsmedia och privatägd media har nu insett att folket inte är särskillt intresserade av att vaccinera sig i någon större skala - därför har dom nu senaste tiden aktiverat sin plan B i en uppenbar desperation. Till exempel:
 

"Försenade vacciner"
Man trycker på avsaknaden av vaccindoser för att skapa "fear of loss" så att folk skall sas skynda sig till vaccinationsställena. Man pratar som att man är lyckligt lottad om man får vaccin.


"Vaccinationalism"

Man skapar nya uttryck och försöker rikta om fokus och samtidigt attackera nationalister och ord som "vaccinationalism" myntas av ägardirektivstyrda medier.

Liknar en samordnad "psykologisk operation" från staten och EU mer och mer Envar får ta ställning om dom vill ta ett potentiellt farligt vaccin som är framskyndat och som enligt flera läkare inte ör ordentligt testat. Jag reagerar starkt på allt detta ovan och i mitt huvud kokar detta ned i att det är en plan B som nu spelas ut för att förmå oss att gå och ta sprutan. Jag litar inte ett uns på vad dessa politiker och medier påstår om vaccinets förträfflighet och säkerhet. Man måste komma ihåg att dessa personer inte har något som helst tjänstemannaansvar för sina handlingar. Dom kommer klara sig helskinnade och bli rikligt belönade om dom lyckas lura många att ta vaccinet. Detta råder det föga tvivel om.

2021-02-10 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln