Klimatkyrkans marionett Greta Thunberg anklagas för konspirationsbrott av Indisk polis

Bönder i Indien är sådär lagom nöjda med 18åriga Greta Thunbergs engagemang Bönder i Indien är sådär lagom nöjda med 18åriga Greta Thunbergs engagemang

Den autistiska klimataktivisten Greta Thunberg twittrade av misstag och raderade snabbt en skärmdump som visar att hon får instruktioner om vad hon ska lägga upp online och vilka kändisar hon ska nå ut till.

Den 18-åriga liberala ikonen publicerade ett meddelande om "förslag på inlägg" tillsammans med instruktioner om hur man interagerar med andra för att maximera räckvidden. Instruktionerna i meddelandet hänvisar specifikt till en pågående bondeprotest i Indien.

Twitter-kontot Breaking911 kunde spara ned de nu borttagna inläggen.

     Tonårsklimataktivisten Greta Thunberg publicerade ett dokument på Twitter som innehöll tweets som hon fick höra att lägga upp och åtgärder som hon borde vidta beträffande de aktuella protesterna i Indien. Hon raderade snabbt tweeten. pic.twitter.com/ruEfp4Ypg1

     - Breaking911 (@ Breaking911) 3 februari 2021

En annan indikation på att Thunberg inte är något annat än ett propagandamunstycke för den globala eliten är hennes användning av frasen: "Build back better". Termen har använts i stor utsträckning av ledare runt om i världen för att främja World Economic Forums "Great Reset" -agenda.

En av hennes tweets inkluderade en nedladdningsbar verktygslåda som lyfter fram planerade demonstrationer på indiska ambassader. Efter att ha fått reda på att Greta Thunberg instruerades att så splittring mellan indiska lantarbetare och regeringen, inledde den indiska polisen en brottslig konspirationsutredning.

Enligt The Tribune India (https://www.tribuneindia.com/news/nation/delhi-police-book-greta-thunberg-on-charges-of-criminal-conspiracy-promoting-enmity-207941) har ”Delhi-polisen registrerat ett ärende mot den svenska tonårsklimatkampanjen Greta Thunberg enligt avsnitt 120B och 153-A i den indiska strafflagen (OPC) på anklagelser om” kriminell konspiration och främjande av fiendskap.

Hon anklagas för att ha engagerat sig i "konspiration" och "främjat fiendskap mellan olika grupper på grund av religion, ras, födelseort, hemvist, språk ... och agerar skadligt för upprätthållande av harmoni."

"Utländska individer" och kändisar av "sensationalism" och "försöker genomdriva sin agenda", enligt Indiens utrikesministerium.

loading...

Enade Sverige anser att hela miljörörelsen är kapad av maktlystna och pengakåta globalister och att själva grundtanken med att vilja arbeta för en renare miljö osv är som bortblåst. Enade Sverige anser att Solen är det som påverkar jordens klimatsvängningar och att Jorden nu snarare är på väg mot en global nedkylning än nånting annat. Vi menar vidare att CO2 är livets gas och är livsnödvändig för allt liv på jorden då växterna behöver CO2 för sin fotosyntes. Enade Sverige menar att vi snarare måste fördubbla halten CO2 ppm i atmosfären för att nå optimal halt för växtligheten på jorden. Vi tar avstånd från Greta Thunberg och hennes arbetsgivares direktiv.

2021-02-05 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln