Regeringens och SVT's Cov-idioti fortsätter med vaccinationspass

V A N S I N N E
Se videon här:
https://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2021/02/vaccinationsintyg-blir-digitala/

Eller kortare sammandrag här:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/senaste-nytt-om-coronaviruset

Jag vet inte vart jag skall börja någonstans men det vi nu bevittnar är obestridligt den ökända nya världsordningen som är här på allvar och "våra folkvalda" politiker springer dessa globalisters ärenden utan eftertanke och egen moralkompass. Om vi folket bara fortsätter acceptera och acceptera så har vi snart inga rättigheter kvar och då förtjänar vi inte heller någon frihet. För frihet måste man kämpa för att ha och behålla. Svenska folket måste ta huvudet ur sanden och börja öppna käften och protestera mot detta vansinne! Covid-19 är inte värre än den sedvanliga säsongsinfluensan men globalisterna använder detta som den perfekta ursäkten för att tvinga på oss deras kontrollmedel så som vaccinationspass t.ex.

Att SVT som är regeringens egna megafon bistår i att förvilla och skrämma upp folket för att göra oss lättare att manipulera med är ingen överraskning heller i samtiden. Även ett barn förstår att det är nåt som inte stämmer kring all hysteri om Covid-19. Nu är det hög tid att vakna! Det vore önskvärt om ni som läser detta delar denna post i era sociala medier för att få fler att hajja till och störa dom i deras komfortzon.

Det man gjort så här långt i kölvattnet av Covid-19:

  • Gjort att folk är mer rädda och misstänksamma
  • Inskränkningar på vår yttrandefrihet och censur
  • Social distansiering
  • Stora inskränkningar på kulturlivet, museum, biografer, restauranger, konserter osv
  • Många småföretagare som gått i konkurs eller är på väg dithän
  • Vaccinationspass (nu det senaste i denna fars)


Listan kan göras längre... allting liknar och tyder på en global psykologisk operation för att forma om våra liv till nåt som liknar "1984" på steroider!

Jag för Enade Sverige kommer verka för att ställa alla ansvariga inför riksrätt samt göra alla anställda på SVT arbetssökande och ersätta dessa med nya friska människor om vi nu skall ha någon public service överhuvudtaget. Om vi skall ha det så skall programen revideras och många idiotiska fördumningsprogram kommer tas bort helt och ersättas av program med nyttig lärorik prägel. Dessutom skulle folket få påverka utformningen av public service om den ska vara kvar - och detta är något som folket också skulle få rösta om i direktdemokratisk anda.

Fullt tjänstemannaansvar måste återinföras omedelbart och så även en nyöppnad svensk riksrätt där makthavarna kan dömas för sina handlingar från fängelsestraff ända upp till dödsstraff om deras landsförräderi är av sådan art.

NU HOPPAS JAG PÅ ATT FLER SVERIGEVÄNLIGA PARTIER MED SVENSKA FOLKETS BÄSTA I ÅTANKE REAGERAR PÅ DETTA VANSINNE OCH SÄTTER NED FOTEN OCH HÖGLJUTT VISAR SITT MISSNÖJE I DE MAINSTREAMKANALER OCH ALTERNATIVA MEDIEKANALER DOM HAR TILLGÅNG TILL I DENNA FRÅGA.

2021-02-04 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

  • ba¨la bla • 15 mars 2021 22:58:50
    Du tappade mig vid dödsstraff...

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln