Q & A med Bosse Jonsson för Enade Sverige

"Q & A" = Frågor och svar "Q & A" = Frågor och svar

Jag har idag arbetat lite med hemsidan och lagt upp en separat sida med namnet "Q & A", Den finner ni under fliken MIN POLITIK i menyn.

Om du som besökare har en specifik fråga får du mer än gärna skicka in den så kommer jag publicera svar på denna så snart jag kan. Förhoppningsvis kommer denna sida fungera som en snabbcheck för nya besökare att avgöra om Enade Sveriges ståndpunkter stämmer in på deras egna politiska kompass.

För att höra en intervju med mig så finns även en video från sommaren -2020 där jag intervjuas av Jesper Johansson känd reporter från flertalet större alternativa medier. Värt att notera är att jag sedan efter denna intervju alltså stängde ner alla mina konton på Facebook och därmed bojkottar plattformen sedan 31 december 2020 och jag lägger även upp ett kort klipp om detta nedan.

Min pratstund med Bildt under Almedalsveckan 2013.

För att att inte missa notifieringar om framtida videos från oss klicka på prenumerera på Enade Sveriges YouTubekanal som i dagsläget är en väldigt liten kanal med enbart 38st prenumeranter i skrivande stund.

2021-02-04 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln