Swebbtv Nyheter 3 februari 2021

Välkommen till Swebbtv Nyheter 3 februari 2021

Statsminister Stefan Löfvén menar att Sverige förbättrats under hans
ledning. Samtidigt är Sverige ett av de länder med högst arbetslöshet i
EU och skjutningarna slår nya rekord.

Estoniakatastrofens offers juridiska ombud Henning Witte, har fått
ett inbetalningskrav från Skatteverket av oklar anledning. Trots ett
flertal besök på Skatteverkets kontor för att få svar på vad som ligger
till grund till detta har Skatteverket inte kunnat redogöra för
bakgrunden till kravet.

Misstankar har nu väckts om att skatteskulden är politiskt motiverad och
nu riskerar Estoniaadvokaten att bli hemlös.

Den Sorosfinansierade och samhällsomstörtande organisationen Black lives matter har i dagarna mottagit Olof Palmepriset. Detta trots att omkring 40 människor har bragts om livet i samband med organisationens framfart under sommaren i USA.
Istället för att motverka rasism så används människors hudfärg som ett verktyg för att underblåsa rasism och ställa människor med olika hudfärg mot varandra bland annat genom att försöka att genomdriva ekonomiska fördelar för de med en viss specifik hudfärg.

Moderaterna väckte en interpellationsdebatt om vindkraften och hur den
påverkar människor negativt i Sverige. Vindkraftsutbyggnaden möter
alltmer folkligt motstånd.

Överklagandet från Tommie Lindhs mördare blev avslaget i högsta
domstolen och livstidsstraffet står fast. Mordet chockade många i Sverige. Det var på hemmafest mördaren Abubaker Mohamad Awad från Sudan hittade en keps från SD bland andra partikepsar. Efter kepsfyndet våldtog mannen en ung kvinna på festen och mördade Tommie oprovocerat med en kniv då Tommie försökte kalla på hjälp till den våldtagna kvinnan. Kvinnan blev sedan våldtagen en gång till under knivhot.

Stefan Löfven och regeringen har tillsatt en utredning för att kartlägga
svenskarnas tillgångar och skulder på individnivå. Uppgifterna ska sedan användas för att göra Sverige mer jämlikt. Hur detta ska till är ännu oklart. Kritiker menar att detta är ett led som går i linje med The Great Reset som som bland annat diskuterades i de digitala mötena i World Economic Forum, som är en organisation som är friställd från allt folkligt inflytande och går av stapeln varje år i Davos. Det rapporterar Fria Tider
www.friatider.se/lofven-ska-kartlagga-dina-tillgangar-och-skulder

Efter att ha fördubblat sin förmögenhet under Coronapandemin är nu Jeff Bezos den rikaste mannen i hela världen och slutar därmed som vd för Amazon. Hans efterträdare blir Andy Jassy som startade Amazon Webservices som stängde ner Parler från internet. Bezos kommer istället att verka som styrelseordförande. Amazon Webservices huserar bland annat i de nya huskropparna vid Sergels torg i Stockholm. Jeff Bezos har nu en förmögenhet på ca 200 miljarder dollar, det rapporterar Fria Tider www.friatider.se/jeff-bezos-slutar-som-vd-amazon

På vård och serviceboenden i Surahammar har två avdelningar drabbats kraftigt av Corona strax efter vaccineringen. Även ett 30-tal i personalen har blivit sjuka och man letar med ljus och lykta efter personal som kan ta vid. Kritiker menar att det är många oklarheter kring effektiviteten hos vaccinerna och hur och om de verkligen fungerar.

Senare idag kommer ett mycket viktigt inlägg med Lars Bern där han frågar varför inte verksamma väl beprövade medel tillåts för behandling av Corona.
Trots att det är väl dokumenterat att hydroxiklorokin som är ett ofarligt medlet som i många år har använts mot Malaria även är verksamt mot Covid-19 i dess tidiga faser, så tillåts inte denna användning i Sverige. Lars Bern ställer frågan om det motarbetas eftersom det nästan inte kostar något att köpa och dessutom hotar den mycket lönsamma utrullningen av Vaccin.

 Måndags publicerade vi ett viktigt program med Magnus Stenlund som diskuterar den hastigt ökande penningmängden i Världen. Han förklarar att en stor del av de svenska kronor och amerikanska dollar som är i omlopp har producerats under det senaste året. Han kommenterar också vårt försvar och vår nya relation till Nato.
Missa inte dessa viktiga program.
-------------------
Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86
Hemsida:swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.
Mail: info@swebbtv.se

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-02-03 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln