SVTs vaccinpropaganda äcklar mig

Svt kör mycket vaccinpropaganda Svt kör mycket vaccinpropaganda
Försöker statsmedia att skapa nån form av efterfrågan på att ta vaccinet eller? Antalet människor i Sverige som inte vill ta vaccinet är långt fler än vad som redovisas i offentliga källor är min starka magkänsla. Vidare varför skall man så ivrigt se till att våra äldre blir vaccinerade inte bara en gång utan flera gånger? Beror det på att man vill våra äldre väl eller beror det på nåt mörkare dvs raka motsatsen? 

Antalet artiklar inne hos SVT med vaccinpropaganda ökar. En statlig public service kanal som skall ge opartiska nyheter enligt deras egen värdegrund. Nåt som SVT aldrig når upp till eller ens eftersträvar. Det är så himla tydligt att man helt skiter i detta och bara kavlar ut agendan som är spikad av dom som bestämmer. Man pratar nu om att man bör ge barnen smärtlindring vid vaccination - jag håller på att brinna av i huvudet när jag läser nåt så jävla sjukt och korkat.. Inte nog med att dom förespråkar att vi ska injicera barnen med massa giftiga kemikalier man skall nu alltså också tillhandahålla ytterligare medel för att ta bort smärtan från vaccineringen samt med en guide tilll föräldrarna hur dom skall bete sig vid vaccinationstillfället. Ni får kalla mig vad ni vill men jag blir förbannad av att läsa detta i statsmedia som jag och alla vi finansierar via skattsedeln. Nej fy fan i helvete på ren svenska!!

Enade Sverige vill införa 18års gräns på vaccin så att envar kan ta ett vuxet genomtänkt beslut för vad som skall hända med den egna kroppen. Vi kommer aldrig förorda påtvingade vaccinationer eller liknande heller. Enade Sverige förordar att läkarna återigen skall avlägga en ed där man lovar och svär att vårda patienten för att återfå hälsan och bli frisk nåt som läkarna i Sverige inte har gjort sedan 1800-talet faktiskt. Det är också helt sjukt om man tänker på det i andra länder svär läkarna en liknande ed. 

2021-02-02 // Bosse Jonsson för Enade Sverige
Etiketter: svt vaccin propaganda

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln