Antifas vänstervåld blir plötsligt "högerextremism". För nu har man en ny plan

Techjättarna har hjälpt Biden till makten. Och några väldigt nyttiga idioter, nämligen extremvänsterns våldsromantiker. Nu vill Bidens Puppet Masters stämma i bäcken. Och sättet man gör det på är förstås djupt ohederligt. Man kallar Antifa och Dark Green för högerextrema, nynazistiska rörelser, och på så vis minska våldsvänsterns makt. Det här är ingen slump. Det handlar om att få med sig den vänsterskruvade indoktrinerade massan i försöken att nu lägga band på dem man så länge smekt medhårs. Tidpunkten är ingen slump heller: högern och Trump är ju i praktiken ur vägen. Men kommer man att lyckas?
-------------------
Stöd Swebbtv:
Swish 123 535 86 92
Bankgiro147-0558
Bankkonto (månadsgivare) 9235-229 11 86
Hemsida: www.swebbtv.se Där finns vår webbutik och där kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.
Mail: info@swebbtv.se

Enade Sverige förordar alternativa medier
2021-02-02 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln