SANNING & FRIHET med Conny Andersson & Ulf Bejerstrand

Uffes text:
"Vart kommer du ifrån och vilka intressen hade du innan du blev polis? Finns det någon händelse, som liten, som format dig till den du blivit som vuxen? Förr var alla bra musiker och låtskrivare kända och alla kloka var professorer, läkare och forskare, men nu via nätet så har man förstått annat. Hur ser en ”spårare/tracker” samband i samhället, då även samhället ligger i naturen rent fysiskt? Varför skrivs lagar på gammelsvenska och fikonspråk, för politikerna bestämmer ju saker på ett hyfsat normalt språk, som sen översätts till något man behöver tolka och som sen även förlängs med 1000 svåra ord? Är detta för att dölja innebörden så att ingen riktigt skall förstå den, eller är det bara en ologisk tradition? Formas man av miljön man vistas i så mycket, att man kan göra som man sett t.ex. tyska poliser göra idag, för man kan ju se att dom nu kan behandla gamla sköra människor, nästan lika brutalt som att man grep en våldsam 20-åring vad det gäller grepp och fysisk hantering? Gör man vad man får order att göra för 100 kr/tim och kan man vägra om det bryter mot ens moraliska värderingar? Vad är det som ligger bakom majoriteten av brott? Jag har hört att det är pengar och kärlek som är orsakerna, om man kokar ner allt till grunden... kan det stämma? Är vi så förutsägbara? Är polisen och SÄPO kopplade till dom som har makten, eller har dom ”fria händer” att fängsla och förhöra vem som helst som verkar bryta mot lagar och förordningar? Vem utreder poliser som blivit anmälda för övervåld eller rent lagbrott och vad händer med en polis som vittnar mot en kollega? Du som varit polis, vad tror du... finns det konspirationer? Är det inte så att det bara är alla dåligt utformade sammansvärjningar som vi ser och diskuterar, för en väl utförd och sammansatt variant, den kommer vi inte ens i närheten av med våra tankar, det är ju just för att den är så väl planerad och så väl utförd. Jag har fattat en grej som blev som en uppenbarelse och det är att ”alla bryter mot lagen, mer eller mindre, men bara vissa åker dit” och att vi alla har ett ansvar och en viss skuld till allt som händer på denna jord av omoralisk karaktär... vi väljer ju trots allt våra ledare via ett lätt manipulerat system och låter dom sen hållas... utan att varken höja rösten eller ingripa... vi liksom gör bara vad vi är förväntade att göra i vår lilla ”låda” som vi sitter i 8 timmar om dagen. Har människan blivit klokare som art, sen vi korsfäste och brände häxor, eller är vi formbara även mentalt, så att vi idag kan hantera saker och ting på ett seriösare sätt, än att göra som dom grottmän vi faktiskt agerat som genom alla tider? Är vi klokare och bättre funtade rent mentalt idag? För när man ser hur övergreppen ser ut nuförtiden, så känns det som att tiden stått still. Jag ville själv bli polis när jag var liten, för jag trodde att alla poliser var snälla och gjorde rätt hela tiden, för det var ju därför dom blev poliser, men jag fick inte bli detta då jag sen vägrade att göra ”lumpen”. Jag tror ju inte på att hata och mörda på beställning, men detta var alltså skälet till att jag inte fick bli polis på 70-talet. Alla har olika lösningar på problemen som finns, jag själv säger alltid att det farligaste virus som finns, det är pengar i alla sina former och att dessa sen muterar och gör oss människor till parasiter... så för mig är lösningen lätt... ett nytt system i samhället och dom flesta problem går liksom upp i rök. Vad tror du Conny...? Tack för att du finns och verkar, Conny!"

Prenumerera på Uffes YouTubekanal

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-01-26 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln