Informationskrig: Covid-19 är en bluff dags att folket sätter ned foten! 

En talande bild... En talande bild...
Detta är mitt egna tankegods som jag tror många av er kan relatera till:

Jag kan ha fel men jag har en extremt stark magkänsla av att när röken har lagt sig och alla fakta ligger på bordet i framtiden så kommer det stå klart att allt handlat om kontroll och att ta ifrån oss våra rättigheter. Covid-19 används som svepskäl för att kunna implementera en lång rad av olika samhällsomvälvande insatser för att begränsa oss alla. Ni alla måste sluta vara rädda och göra motstånd mot denna groteska globala psyops iscensatt av samma gamla globalistgäng som alltid. För varje dag som massmediernas skrämselpropaganda får fortsätta oemotsagd invallas fler och fler människor in i formateringen. Gör vi inget åt detta så förtjänar vi det som komma skall! Så en uppmaning till alla som läser detta är att börja ifrågasätta hela pandemin och allt som sägs och görs inom ramen för begreppet "covid19". Det är av stor vikt att alternativa medier nu går till botten i detta och vågar utmana hela nutidens verklighetsbeskrivning. Belys gärna vem som gynnas av allt detta och vilka som är förlorarna (vi alla). 

2021-01-24 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln