Regimens SVT jobbar hårt för att skapa dålig stämning med Ryssland

Jag tänker inte bli långrandig ville bara dela med mig av morgonens reflektion. SVTs analyser känns som om dom är beställda av främmande makt som är opposition till Ryssland. Även statsminister Löfven har gjort direkt korkade uttalanden om Putin och Ryssland flertalet gånger så även försvarsministern. Sveriges regering och statsmedia jobbar därmed inte för svenska folkets bästa när man behandlar grannländer på det här sättet. Lägg till samtidens ökade censur av Alternativ media och bankernas nedstängningar av oliktänkares konton. Sverige är mer och mer öppna med att vi är en bankdiktatur. Något som vi Enade Sverige kommer bekämpa och reformera som en av våra viktigaste kärnfrågor.  Avslutningsvis så borde Sverige behandla sina grannar så som vi själva vill bli behandlade dvs med respekt och modus för samarbete. 

2021-01-22 // Bosse Jonsson för Enade Sverige 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln