Dan Eliasson ny generaldirektör på regeringskansliet

Dan med hållhakar? Dan med hållhakar?
Enligt uppgift skall han bland annat jobba med krisberedskap. Man undrar lite stillsamt vilka hållhakar denne Dan Eliasson har på t.ex statsminister Stefan Löfven och andra högt upp i hierarkin. Tankarna går lite till dennes resa till Kanarieöarna och Eliassons privata fritidshobbies - för OM han har hållhakar och OM Eliassons privata fritidshobbies har en koppling till ev hållhakar så vore det extremt problematiskt för involverade. Vi följer Eliassons CV med stort intresse - hur kommer det gå för regeringskansliet med Eliasson vid rodret? Vad kommer personalen där tycka? Frågorna är många, tids nog vet vi mer...

2021-01-22 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln