Socialstyrelsen bollar idéer, Ulf Bejerstrand

"Man har ju 1000 frågor, men svaren är få och rätt luddiga, då alla tänker och fundera och hämtar sin info från alla möjliga håll. Det blir svårt att förstå att PCR kan vara så säkert, när en massa forskare och läkare säger tvärt om. Hur skall vi "Svenne Bananer" haja vad som gäller...? Munskydd t.ex. verkar ju vara skitfarligt enligt vissa, men i en massa länder är det lag på att använda detta... Personligen tror jag att det bästa hade varit om vi alla bara levt vidare och hållt lite avstånd, precis som vi brukar göra när det är influensa. Det som sker nu, det är förrödande och den som inte ser sambandet med att man idag ställer om hela det ekonomiska systemet, den ser inte mycket!"

Prenumerera på Uffes YouTubekanal

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-01-20 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln