Kommer den globala agendan att normalisera pedofili få ett uppsving med Biden som president?

Utdrag ur vårt partiprogam sidan 50:

”Vi vill stoppa sexualiseringen av barn och normaliseringen av pedofili”

"Enade Sverige vill härmed lyfta fram ett nedtystat och ondskefullt samhällsproblem. Det handlar om den globala agendan som råder och gör gällande att barn skall sexualiseras långt ner i åldrarna samt att pedofili skall normaliseras. Detta är om något sinnessjukt i vår mening och vi kommer bekämpa detta med alla medel vi har. Vi vill samtidigt påpeka att vi kommer verka för extremt hårda straff för pedofiler såväl manliga som kvinnliga. Men även de personer som sköter logistiken av människohandeln kommer vi se till att straffa hårt. Det kan vara personer som utför kidnappning av barn, dom som transporterar barnen mellan A och B samt dom som håller barn gömda, tillfångatagna och förmedlar kontakten mellan A och B. Det är en hel kedja oftast som kommer behöva gripas och straffas. I Sverige verkar de etablerade partierna helt nonchalera detta hemska pågående. Vi vill därför uppmana alla andra partier oavsett vänster eller höger att ta ställning öppet och belysa denna fråga. De partier som försöker skyffla frågan under mattan kommer få ångra sig bittert en vacker dag."

Utdrag ur vårt partiprogram sidan 59:

”Vi kommer upprätta en ny specialstyrka”

Enade Sverige kommer upprätta en ny specialstyrka bestående av våra bästa poliser och militärer vi har. Specialstyrkan skall användas vid särskilda insatser exempelvis: för att samla ihop och slussa ut ur landet alla kriminella klaner och gäng. Denna specialstyrka kommer även verka för att gripa och samla in de ansvariga politiker och journalister som aktivt verkat för invandringsförräderiet ända sedan Barcelonaavtalet skrevs under 1995. Alla dessa politiker som bevisligen kan härledas vara ansvariga och journalister som duperat svenska folket kommer få genomgå en ny svensk riksrätt. Där kommer dom dömas till mycket stränga straff för landsförräderi. Vidare så kommer vi genomföra en bankreform. Vi kommer avrätta alla privatägda banker som är verksamma i Sverige (likvidera är ett finare ord) och samtidigt konfiskera alla tillgångar som skall återföras till statskassan. Vi vill ersätta dessa privatägda banker med en av det allmänna kontrollerad nationell bank som skall finnas representerad med bankkontor i samtliga kommuner. Banksystemet kommer ej heller vara skuldbaserat som det nuvarande är. Enade Sverige kommer även tvångslikvidera Investor och låta staten ta över ägandet av alla dess dotterbolag och tillgångar. Vi kommer även gripa och åtala en hel del svenska globalister från näringslivet dess medlöpare, köpta beslutsfattare och oligarkerna själva som under lång tid tillåtits bedriva bedrägliga och korrupta verksamheter t.ex. bankbedrägeri -skapa pengar ur tomma luften som sen lånas ut till ränta, vapenaffärer till krigförande länder, människohandel, flyktingsmuggling mm listan kan göras lång. Specialstyrkan kommer även användas i kampen mot pedofilnätverken och lägga ner stora resurser på att spåra och hitta kidnappade barn och gripa de inblandade gärningsmännen. Special-styrkan kommer även finnas behjälplig och vid intresse från andra länder ingå samarbete i kampen mot människohandeln.

2021-01-20 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln