Norska läkemedelsverket knyter 13 dödsfall till coronavaccinet

Artikel skriven av Anna Böhlmark Artikel skriven av Anna Böhlmark

"Det norska läkemedelsverket värderar nu om man ska undvika att rekommendera de allra svagaste och skröpligaste att ta vaccinet. Detta efter det att man på verket ser samband mellan 13 dödsfall och de biverkningar som uppstått av Pfizer/Biontechs coronavaccin.

Det är samma vaccin som använts på äldre människor i Sverige, under den första vaccinationsfasen som även i Sverige troligen lett till fyra dödsfall. Det svenska läkemedelsverket ser dock inget samband mellan dödsfallen och coronavaccineringen. Man ser heller ingen koppling mellan de utbrott av Covid-19 (rapporterat av både Göteborgsposten och SVT Nyheter) som skett på två äldreboenden i Sverige, bara dagar efter att flera av de på äldreboendet tagit vaccinet" Läs hela artikeln av Anna Böhlmark här

Om skribenten
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-01-19 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln