Statistik är statistik men vad är sanning?

"Statistik är statistik, men vad är sanning och vad är lögn? I Expressen står det en artikel idag som delar upp oss i Sverige i 2 grupper. Dom som vill ha vaccin och dom som inte vill ha vaccin. Är det så lätt att dela in oss alla i två grupper, där alla är lika varandra i varje av dom två grupperna. Är vi så svartvita, eller ingår detta i den nya tiden, att vi skall polariseras som JA-sägare eller NEJ-sägare. Jag vet många som är för vaccin, men oerhört skeptiska till detta nya vaccin, samtidigt som jag känner folk som inte vill ha vaccin, eller inte ens något annat över huvud taget från den vita vården."

Prenumerera på Uffes YouTubekanal här

Enade Sverige förordar alternativ media
2021-01-15 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln