Själva vaccinet sprider viruset! 

Jag har under hela hösten och vintern varnat folk för vaccinet mot covid-19. Vi kanske borde säga vaccinet för Covid-19 istället då själva vaccinet påskyndar spridningen av viruset.

Alla oavsett påstådd riskgrupp borde BOJKOTTA covid19-vaccin. Dom som följde Enade Sverige i sociala medier kan vidimera min och partiets ståndpunkt som sedan länge varit glasklar - dvs att covid-19 är en fejkpandemi och att allt handlar om kontroll av globalisterna som nu skruvar åt skruvarna och härskar genom söndring. Inget kommer bli bättre förrens vi blir offervilliga nog att stå upp och göra motstånd mot dessa satans svin på ren svenska. Jag är ingen religös människa men det känns allt mer tydligt att det är en kamp mellan gott och ont. Det finns definitivt goda och onda beteenden och om vi inte blir mer altruistiska mot våra medmänniskor så kommer de med onda beteenden hålla oss nedtryckta. Kom igen nu gott folk dags att rädda landet och folket! 

2021-01-12 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

​​​

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln