Den nya världsordningen (NWO) måste stoppas!

Globalisternas forum Globalisternas forum
Den så kallade "nya världsordningen" eller "NWO" är på gång och den måste stoppas! Det är denna agenda ni nu ser öppet implementeras i kölvattnet av Covid-19 "pandemin". Vi är många som varit medvetna om detta men för oroväckande många verkar det som nu sker med världen gå förbi obemärkt helt accepterat och oemotsagt. Dagens yngre generation måste göras medveten om hur världen sett ut och vart det är på väg. Missar vi att väcka dagens ungdom är mycket av vad våra tidigare generationer kämpat för förlorat sånt som våran frihet våra individuella rättigheter som människor osv. Dom måste medvetliggöras om allt vad denna globalist agenda innebär. Jag vill absolut inte ha globalisternas världsordning. Den är byggd på nations och kulturdödande och folkmord och vill att vi alla skall äga inget och vara nöjd med detta, i princip hyra våra kläder. Det som sker är att kinesernas ideologi skall spridas globalt för att ta ifrån oss våra mänskliga rättigheter och forma om oss helt till lydiga robotslavar. The Great reset har diskuterats helt öppet på world economic forum i Davos så dom jävlarna har gått ut med det öppet och ändå ingen nämnvärd reaktion från oss folket. Detta beror till stor del på ägardirektiven som styr massmediernas rapportering. Därför är alternativ media extra viktiga nu dels att dom ges utrymme så folk kan läsa och ta del av deras rapporteringar och dels att dom förmedlar vad som sker kring denna fråga. Med detta i åtanke är det inte så konstigt varför alternativa medier nu stängs ner och censureras systematiskt av de stora drakarna inom sociala medier. Enade Sverige valde att självmant stänga ned både facebooksida och facebookgrupp i protest mot just detta och för att inte vara en del i att legitimera Facebook som plattform.

2021-01-10 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

  • Lampan • 10 januari 2021 22:55:39
    Ja det vore bra om denna byk kom ut i ljuset för vad det är, inte ngt som gagnar folk i gemen precis.. Synd att folk inte engagerar sig i att förstå sin omvärld lite mer. De vill mest ha fredagsmys och semester. Ja bröd o skådespel åxå förstås.
  • Japp! Kollar man in och förstår vad som händer i Kina idag och betänker att man i västvärlden vill duplicera deras ideologi och samhällslösningar ja då ligger vi pyrt till onekligen. // Bosse

    10 januari 2021 23:25:20

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln