Riksdagen klubbade igenom nya pandemilagen idag

Idag klubbade landsförrädarna i riksdagen igenom nya pandemilagen som börjar gälla på söndag. Regeringen vill få den till en permanent lag för "framtida pandemier". Gott folk om ni inte vaknat innan så är det hög tid att ni drar huvudet ur sanden och börjar ifrågasätta det som sker i Sverige! 

Globalisterna i riksdagen röstade igenom den nya pandemilagen. Lagen gäller från och med söndag den 10 januari till den 30 september.

Den nya pandemilagen innebär att regeringen kan bryta mot grundlagsskyddade rättigheter t.ex förbjuda folksamlingar på platser dit allmänheten har tillträde, till exempel:

- Köpcentrum och gallerior
- Kollektivtrafik
- Gym och privata träningsanläggningar
- Restauranger och barer
- Privata lokaler för sammankomster, såsom förenings- och festlokaler
- Inrikesflyg
- Övriga platser för fritids- eller kulturverksamhet

Lagen ska gälla utöver smittskyddslagen och ordningslagen.

Tanken är att den sedan ska ersättas av en permanent pandemilag, anpassad även till andra pandemier än covid-19, i april 2022.

Vad fan är det för fel i huvudet på alla i riksdagen? Hur fan kan dom gå med på detta och vika ned sig för denna fejkpandemi som man basunerar ut tillsammans med massmedierna? För helvete gott folk lev som vanligt gå inte med på detta. Civil olydnad kommer öka markant i Sverige med en regim som den vi har nu. Enade Sverige vill bryta med WHO så snart vi har mandat. Aldrig mer denna typ av påtvingade false flags som Covid-19 är utan tvivel.

2021-01-08 // Bosse Jonsson för Enade Sverige
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln