35årig patriot ihjälskjuten inne i Kapitolium

Ashli Babbitt som dödades 6/1-2021 Ashli Babbitt som dödades 6/1-2021

Ashli Babbitt, 35, sköts av polisen inne i Kapitolium igår. Det hela dokumenterades av flera personer med kameror på plats och shockerande videoklipp på händelsen cirkulerar just nu på Twitter.

Hon försökte ta sig in genom en dörr tillsammans med flera andra patrioter på plats när en polisman tog sikte på henne och avlossade en dödlig kula som träffade henne i nacken. På bilderna ser man hur kvinnan faller ihop på plats i sitt eget blod.

Det har bekräftats av alternativa medier att det var George Soros-finansierade ANTIFA-huliganer på plats som var uppklädda som Trumpsupporters och initierade stormningen. Ashli Babbitt däremot var där för att försvara konstitutionen som en sann patriot. Hennes make har efter hennes död bekräftat att hon varit en helhjärtad Trumpsupporter.

- Jag tycker att hon borde hyllas som en hjälte och ingenting annat eftersom hon kämpade för det hon trodde på ända till döden. Det kommer garanterat komma fram fler uppgifter om hela kaoset nästkommande dagarna. Men det senaste som rapporterats om Trump är att han motvilligt sagt att Biden skall få ta över presidentposten fredfullt. Enade Sverige tar upp detta ämne då vi valt att stötta Donald Trump för att få sitta 4 år till.

- Frågan jag får direkt är hur kommer världen förändras med gamle barnkäre senile Joe Biden vid rodret i Vita huset. Bakom Biden har vi en kvinnlig variant av Obama som vice president vid namn Kamala Harris. Skulle Biden trilla av pinnen så sitter hon vid spakarna. Jag hoppas verkligen amerikanska folket får en bättre president än Joe Biden och Kamala Harris. När röken har lagt sig så vet vi mer - men garanterat att det snurrar extra många lögner från gammelmedia just nu.

2021-01-07 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln