President Donald Trump skall presentera bevis den 6 januari

UTRIKES: Usas president Donald Trump uppges ska presentera sina bevis den 6 Januari rapporterar amerikansk alternativ media och i Trumps egna officiella Twitter framgår det att nåt är på gång detta datum. Samtidigt framgår det att Ted Cruz mfl senatorer skall försöka göra vad dom kan från sin sida för att ogiltigförklara rösterna i de stater där det förekommit valfusk. Vi får avvakta och se vad som kommer presenteras den 6 Januari, men uppenbarligen vet omvärlden inte allt som hänt ännu. Enade Sverige stöttade Donald Trumps kampanj att bli återvald för att sitta 4 år till därav denna lilla notis.

2021-01-03 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Etiketter: donald trump usa utrikes

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln