Vi stänger ned vår facebooksida och grupp

BYTE AV PLATTFORM:
Efter Nyår stänger jag ned Enade Sveriges facebooksida och facebookgrupp och kommer enbart hålla till på helt egen plattform www.enadesverige.se Jag har stora problem att stanna kvar på Facebook som plattform då man gör stora inskränkningar på vanligt folks yttrandefrihet och man använder diverse handplockade vänsterblivna personer som sitter och anmäler folks inlägg och kommentarer. Det kommer inte minska utan det kommer bara bli mer av den varan här på Facebook så därför väljer jag att flytta över helt till egen domän 1 Januari 2021. Fram tills dess kommer facebooksidan och facebookgruppen uppdateras minimalt.

2020-12-16 // Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

 • Torbjörn Sassersson • 23 december 2020 09:03:19
  Vilken/vilka sociala kanaler planerar ni att gå över till? MeWe, Gab, VK, Parler etc är ju några populära förslag.
 • Hej Torbjörn förlåt sent svar. Jag kommer hålla mig enbart här på egen domän. Jag kommer således inte gå med i andra kanaler i dagsläget. Jag måhända ha konton på några av dessa du nämner men kommer inte vara aktiv där. Mvh Bosse

  26 december 2020 07:37:01

 • Trollis johansson • 20 december 2020 00:27:15
  Är det ”enadesverige.se” adressen så man kan hänga med er när ni byter plattform?
 • Japp det är korrekt här på domänen enadesverige.se

  MVH // Bosse

  20 december 2020 01:22:36

 • Elisabeth Nilsson • 17 december 2020 15:02:00
  Förstår Dig men samtidigt kanske ni inte når fram till lika många, jag kommer följa Er på det nya

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln