Enade Sverige: -Låt barn vara barn!

SAGOSTUND MED DINA BARN? Enade Sverige vill freda barnen från all HBTQ propaganda före 18års ålder SAGOSTUND MED DINA BARN? Enade Sverige vill freda barnen från all HBTQ propaganda före 18års ålder

I en motion till riksdagen föreslår Socialdemokraterna att alla barn från två år måste gå i förskolan. Syftet är "att skapa en likvärdighet för alla barn, oavsett hemförhållanden". Detta är en del i den agenda som nu förstör vårt kära land. Sossarna vill alltså ändra så förskolan skall vara obligatorisk redan från 2 års ålder i en tid då samhället är otryggt fullt av pridepropaganda, islamvurmande, rån, våldtäkter, misshandel och skjutningar. Nej barnen skall vara hemma eller möjligen hos en bra dagmamma, men absolut inte i en förskola från 2 års ålder - det är rena vansinnet. Vi förordar dessutom att man som förälder skall kunna välja att hemskola sina barn istället så vi kommer snarare verka i motsatt riktning från den agenda sossarna med följe vill införa. Enade Sverige kommer gå sin egen väg - en väg för att ge folket hopp om att få makten åter. Vi kommer stöta på patrull allt oftare ju mer vi växer. Men inget kommer stoppa våra idéer och frågor vi vill driva genom. Vi kommer aldrig vika ned oss för främlingar som vällat in i vårt land eller deras religion. 

Vår punkt på området HBTQ insaxat från vårt partiprogram:
"Enade Sverige menar att vi måste försvara våra barn och kärnfamiljen från den importerade hbtqrörelsen som av privatägd massmedia lyfts fram som bra förebilder för barn och unga. Enade Sverige menar att barn måste få låtas vara barn och när det är dags få en objektiv och ej vinklad sexualundervisning i skolan.
 
Detta är en het potatis men vi vill visa vart vi står i frågan. Vi vill dock poängtera att långt från alla hbtq-personer vill delta i pride och liknande evenemang och vill helst av allt få leva i fred ostört. Vi menar att det finns en politisk agenda och baktanke med att media, företag, föreningar och myndigheter lobbar för HBTQ.
 
2020-06-24 // Bosse Jonsson för Enade Sverige"

Dela gärna!
Skrivet av Bosse Jonsson för Enade Sverige

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln